کد خبر: 803654
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۶

آنا کوراکاکی با گرفتن مدال طلای تیراندازی 25 متر تپانچه برای یونان توانست اولین مدال طلا بعد از المپیک آتن را برای کشورش کسب کند.

به‌ گزارش ‌ایسنا و به نقل از Inside the games، آنا کوراکاکی در  المپیک آتن مقام دهم را کسب کرده بود. او در بازی‌های تپانچه 10 متر بادی نیز در ریو مدال برنز کسب کرد.

این ورزشکار زن یونانی  ‌بعد از قهرمانی خود، اظهار کرد: نمی‌توانم احساسم را توصیف کنم. هیچ کلمه‌ای در انگلیسی، یونانی و فرانسوی پیدا نمی‌کند که بتواند این موقعیت را توصیف کند. ما 6  بر 6 مساوی بودیم و پنج تیر آخر نتیجه‌ را معلوم می‌کرد. شاید من خوش شانس‌تر بودم.

یونان در بازی‌های المپیک آتن 6 مدال طلا کسب کرد. با این حال این کشور در  المپیک 2008 پکن، دو مدال نقره و دو مدال برنز و در  المپیک لندن تنها دو مدال برنز داشت.

کوراکاکی همچنین اولین زن ورزشکار یونانی است که در یک دوره از بازی‌های المپیک دو مدال کسب کرده است.

انتهای‌ پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار