كتاب آشپزي ايراني تأليف شده توسط بانوي سرآشپز ايراني توانست در مسابقات بينالمللي گورمند 2015 از ميان 26 هزار عنوان كتاب، رتبه اول را از آن خود كند. در آخرين مسابقات جهاني گورمند كه در شهر يانتاي چين برگزار شد، سميرا جنت دوست با تأليف كتاب آشپزي مدرن از ميان 205 كشور شركتكننده، رتبه نخست را در حوزه آشپزي مدرن به خود اختصاص داد. جنتدوست سر آشپز بينالمللي، مربي آشپزي، شيرينيپزي و مؤلف مجموعه كتابهاي نفيس و آموزشي صنايعغذايي است. نخستين كتاب وي در سال 1386 منتشر شد و آثاري چون «دسرهاي سنتي و مدرن»، «آشپزي ايراني»، «شيرينيهاي خشك سنتي»، «سفرهآرايي و ميوه آرايي و تزئينات»، «آشپزي مدرن» و «كتاب كيك و شيريني تر» را منتشر كرده است. سميرا جنت دوست مؤلف و ناشر كتاب آشپزي مدرن پانيذ ميگويد: مسابقات جهاني گورمند با بيش از 15 سال سابقه، به عنوان بزرگترين مسابقه كتابهاي آشپزي، هر سال در كشورهايي چون فرانسه، اسپانيا، ايتاليا، چين و... برگزار ميشود. براي انتخاب بهترين كتاب آشپزي صدها ناشر، نويسنده، سرآشپز و ژورناليست در اين رقابت شركت ميكنند. لذا اين مسابقه با به چالش كشيدن فرهنگهاي مختلف غذايي، معيارهايي نظير ايدههاي نو در ارائه دستورهاي غذايي، طراحي خلاقانه، كيفيت توليد و ترجمه آثار به زبانهاي ديگر را مورد مداقه قرار ميدهد و به آن امتياز ميدهد.