کد خبر: 721341
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۰
هشدار رهبر انقلاب
رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح پنج‌شنبه در اجتماع پر شكوه و كم نظير مردم وفادار ايران در حرم مطهر بنيانگذار كبير جمهوري اسلامي، مكتب امام خميني را نقشه راه پر اميد ملت ايران خواندند
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح پنج‌شنبه در اجتماع پر شكوه و كم نظير مردم وفادار ايران در حرم مطهر بنيانگذار كبير جمهوري اسلامي، مكتب امام خميني را نقشه راه پر اميد ملت ايران خواندند و با اشاره به ضرورت مقابله با تحريف شخصيت امام، تأكيد كردند: بازخواني اصول مستند مكتب امام، تنها راه مقابله با تحريف شخصيت آن بزرگوار است، اصولي مانند: اثبات اسلام ناب محمدي و نفي اسلام امريكايي، اعتماد به صدق وعده الهي و بي‌اعتمادي به مستكبران، اعتماد به اراده و نيروي مردم و مخالفت با تمركزهاي دولتي، حمايت جدي از محرومان و مخالفت با اشرافي‌گري، حمايت از مظلومان جهان و مخالفت صريح و بي‌ملاحظه با قلدران بين‌المللي، استقلال و رد سلطه پذيري، و تأكيد بر وحدت ملي.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري، رهبر انقلاب اسلامي در مقدمه سخنانشان در بيست و ششمين سالگرد عروج امام خميني‌(ره)، با اشاره به نيمه شعبان، سالگرد ميلاد حضرت ولي‌عصر(عج) موضوع منجي آخرالزمان را مورد اتفاق همه اديان ابراهيمي خواندند و افزودند: همه مذاهب اسلامي اين منجي را از ذريه پيامبر خاتم و به نام مهدي (عج) مي‌شناسند كه در اين ميان، شيعيان با ادله مسلم و قطعي، حضرت ولي‌عصر (عج) را با خصوصيات مشخص و معين، فرزند امام يازدهم مي‌دانند و او را معرفي و اثبات مي‌كنند.  حضرت آيت‌الله خامنه‌اي اميد آفريني را بزرگ‌ترين خاصيت اعتقاد به ظهور مهدي موعود (عج) برشمردند و خاطرنشان كردند: شعله فروزان اين اعتقاد عميق و نجات بخش، شيعه را در همه دوران‌هاي تاريكي و ظلم، به آينده اميدوار و پرتحرك مي‌سازد.  رهبر انقلاب سپس در تبيين اهميت موضوع اصلي سخنانشان يعني «‌تحريف شخصيت امام‌» افزودند: امام بزرگوار بر خلاف برخي كه سعي مي‌كنند او را در زمان خودش محصور كنند مظهر حركت عظيم و تاريخ ساز ملت ايران است و طبعاً تحريف شخصيت او، زيان‌هاي فراواني را در استمرار اين حركت ايجاد مي‌كند، بنابراين بايد در اين زمينه، كاملاً هوشيار بود.  
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، مكتب «‌فكري، سياسي و اجتماعي‌» امام خميني را «‌نقشه راه ملت ايران‌» براي دستيابي به اهداف بزرگي همچون عدالت، پيشرفت و اقتدار برشمردند و تأكيد كردند: بدون شناخت «‌صحيح و تحريف نشده امام‌» امكان تداوم اين نقشه راه وجود نخواهد داشت. رهبر انقلاب با اشاره به ابعاد برجسته فقهي، عرفاني و فلسفي امام راحل، شخصيت اصلي ايشان را تحقق مضمون آيات قرآني دانستند كه در وصف مجاهدان واقعي راه خدا تأكيد مي‌كنند كه آنان بر اين مسير حق واقعي جهاد را ادا كردند.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي افزودند: امام عظيم‌الشأن ملت ايران، در مسير ايجاد تحولي بي‌نظير در «‌تاريخ اين سرزمين و دنياي اسلام»، نظام پوسيده و غلط سلطنت موروثي را برانداخت و بعد از دوران صدر اسلام، اولين حكومت متكي به اسلام را شكل داد و با تمام وجود، حق جهاد در راه خدا را ادا كرد.
ايشان «‌جهاد دروني و معنويت عميق‌» را مكمل جهاد سياسي، اجتماعي و فكري امام بزرگوار برشمردند و در تبيين ابعاد مكتب امام خاطر نشان كردند: منظومه فكري‌اي كه امكان اين تحولات عظيم را ايجاد كرد مبتني بر جهان بيني متكي بر توحيد بود.

  راه امام را گم كنيم يا كنار بگذاريم سيلي خواهيم خورد
رهبر انقلاب، به روز بودن را دومين ويژگي مكتب امام خميني برشمردند و يادآور شدند: امام با تكيه بر منظومه منسجم فكري خود، براي مسائل مورد ابتلاي جامعه ايران و جوامع بشري، راه حل مي‌داد و ملت‌ها، ارزش اين راه‌حل‌ها را احساس مي‌كردند و به همين علت، مكتب امام در ميان ملت‌ها گسترش مي‌يافت. ايشان، زنده بودن، پويايي، تحرك و عملياتي بودن را از خصوصيات ديگر مكتب امام خميني دانستند و خاطر نشان كردند: امام مثل بعضي از تئوري سازان روشنفكر و انديشه پردازان ذهني نبود كه در محافل، حرف‌هاي زيبا مي‌زنند اما در ميدان عمل كارآيي ندارند.
رهبر انقلاب، ايجاد انگيزه، تحرك و اميد در ملت ايران را پيامدهاي مبارك پيروي از امام و مكتب امام خواندند و خاطرنشان كردند: ملت بزرگ ايران، هنوز با تحقق اهداف خود، فاصله بسياري دارد اما مهم اين است كه ملت و جوانانش، با دل‌هايي پر از انگيزه و همت و اميد، اين راه روشن را ادامه مي‌دهند. ايشان، تداوم صحيح اين راه شوق‌آفرين را به شناخت صحيح و دقيق شخصيت امام و اصول مكتب امام منوط دانستند و تأكيد كردند: تحريف شخصيت امام، تحريف راه امام و تلاش براي منحرف كردن صراط مستقيم ملت ايران است و اگر راه امام (ره) گم يا فراموش يا خدايي نكرده عمداً به كنار گذاشته شود، ملت ايران سيلي خواهد خورد.

  مسير پيشرفت ايران در گرو حركت در چارچوب مباني امام
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با تأكيد بر اينكه استكبار جهاني و قدرت‌هاي زورگو همچنان چشم طمع به ايران به عنوان كشوري بزرگ، و ثروتمند و مهم در منطقه دارند، خاطر نشان كردند: قدرتمندان دغل باز دنيا هنگامي از اين طمع سيري ناپذير خود دست برخواهند داشت كه ملت ايران به چنان پيشرفت و قدرتي برسد كه اميد آنها قطع شود. ايشان با يادآوري اين نكته كه مسير پيشرفت و قدرت ملت ايران در گرو حركت بر چارچوب اصول و مباني مكتب فكري امام (ره) است، گفتند: با در نظر گرفتن اين مسائل، خطر تحريف شخصيت امام بزرگوار (ره) اهميت پيدا مي‌كند و بايد به عنوان يك هشدار جدي براي مسئولان، صاحبنظران فكري انقلاب، شاگردان قديمي امام، علاقه مندان به راه امام، و عموم جوانان و فرزانگان و دانشگاهيان و حوزويان، باشد.  رهبر انقلاب اسلامي موضوع تحريف شخصيت امام (ره) را موضوعي با سابقه‌اي طولاني و از ابتداي انقلاب اسلامي دانستند وخاطر نشان كردند: تلاش دشمن از ابتداي انقلاب و در زمان حيات امام (ره) نيز اين بود تا در تبليغات جهاني، ايشان را يك انقلابي خشك و خشن و غير قابل انعطاف و بدون عاطفه معرفي كند.
 
 راه شناخت دقيق امام بازخواني اصول و مباني فكري امام
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي افزودند: امام بزرگوار (ره) در مقابل قدرت‌هاي مستكبر، داراي شخصيتي قاطع و غير متزلزل بود اما در عين حال مظهر عاطفه و لطافت و محبت و دلدادگي در مقابل خدا وخلق خدا، به ويژه قشرهاي مستضعف بود. ايشان با اشاره به تحريف دانسته يا ندانسته شخصيت امام در داخل گفتند: در زمان حيات امام (ره) عده‌اي هر حرفي را كه به نظر آنها پسنديده مي‌آمد به امام نسبت مي‌دادند در حالي كه هيچ ارتباطي باشخصيت ايشان نداشت.   رهبر انقلاب اسلامي افزودند: بعد از رحلت امام (ره) اين جريان ادامه داشت تا جايي كه برخي امام را به عنوان يك انسان ليبرال مسلك كه هيچ قيد و شرطي در رفتارهاي سياسي، فكري و فرهنگي ايشان وجود ندارد معرفي مي‌كنند، در حالي كه اين نگاه به شدت غلط و خلاف واقع است.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي تنها راه شناخت صحيح و دقيق شخصيت امام (ره) را، شناخت و بازخواني اصول و مباني مكتب فكري ايشان برشمردند و تأكيد كردند: اگر شخصيت امام بر اساس اين روش شناخته نشود ممكن است عده‌اي امام را براساس سليقه‌هاي فكري خود معرفي كنند. ايشان با تأكيد بر اينكه محبوبيت امام (ره) در ميان مردم ماندگار است و دشمن نتوانسته است اين محبوبيت را از بين ببرد، خاطر نشان كردند: بر همين اساس موضوع تحريف شخصيت امامِ نافذ در دل‌هاي مردم، خطر بزرگي است كه بازخواني اصول و مباني فكري امام (ره) مانع از شكل‌گيري اين خطر مي‌شود.
رهبر انقلاب اسلامي، اصول و مباني فكري امام (ره) را برگرفته از بيانات گوناگون ايشان در طول 15 سال نهضت اسلامي و 10 سال پس از پيروزي انقلاب دانستند و افزودند: اگر اين اصول كنار يكديگر قرار گيرند، شاكله‌اي از شخصيت واقعي امام خميني (ره) شكل خواهد گرفت.
 
 اسلام سكولار و اسلام متحجر، دو شاخه اسلام امريكايي
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي پيش از تبيين هفت مورد از اصول و مباني فكري امام (ره) چند نكته را در خصوص اصول امام بيان كردند: 1- اين اصول به صورت مكرر در بيانات امام تكرار شده و جزو بيّنات امام است؛ 2- اين اصول نبايد گزينشي انتخاب و بيان شوند؛ 3- اصول امام منحصر در اين هفت مورد نيست و صاحبنظران مي‌توانند با چارچوب تعيين شده، اصول ديگري از مكتب فكري امام را نيز استخراج كنند. ايشان سپس به بيان اصول هفتگانه مكتب فكري امام بزرگوار (ره) پرداختند و گفتند: «‌اثبات اسلام ناب محمدي (ص) و نفي اسلام امريكايي»، يكي از اين اصول است و امام (ره) همواره اسلام ناب را در مقابل اسلام امريكايي قرار مي‌داد.
رهبر انقلاب اسلامي در تبيين ماهيت اسلام امريكايي به دو شاخه آن يعني «‌اسلام سكولار‌» و «‌اسلام متحجر‌» اشاره و خاطر نشان كردند: امام(ره) همواره افرادي را كه قائل به جدايي جامعه و رفتار اجتماعي انسان‌ها از دين بودند در كنار افرادي قرار مي‌دادند كه به دين نگاه عقب افتاده و متحجرانه و غيرقابل فهم براي انسان‌هاي نوانديش داشتند.
حضرت آيت‌الله خامنه با تأكيد بر اينكه هر دو شاخه اسلام امريكايي همواره مورد حمايت زورگويان جهاني و امريكا قرار داشته است، افزودند: امروز نيز جريان منحرف داعش و القاعده و همچنين جريان‌هاي به ظاهر اسلامي ولي بيگانه با فقه و شريعت اسلامي، مورد حمايت امريكا و اسرائيل هستند. ايشان گفتند: از ديدگاه امام (ره) اسلام ناب، اسلام مبتني بر كتاب و سنت است كه با ديدگاهي روشن و متناسب با شرايط زمان و مكان، شناخت نيازهاي بالفعل جوامع اسلامي و بشر و در نظر گرفتن روش‌هاي دشمن با استفاده از شيوه و متد علمي جا افتاده و تكميل شده در حوزه‌هاي علميه به دست مي‌آيد.  رهبر انقلاب اسلامي تأكيد كردند: در مكتب فكري امام (ره)، اسلام آخوندهاي درباري و اسلام داعشي از يك طرف و اسلام بي‌تفاوت در برابر جنايت‌هاي رژيم صهيونيستي و امريكا و چشم دوخته به قدرت‌هاي بزرگ از طرف ديگر، هر دو به يك نقطه مي‌رسند و هر دو مردود هستند.

  امام به وعده‌هاي استكبار مطلقاً اعتماد نداشت
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي خاطر نشان كردند: كسي كه خود را پيرو امام (ره) مي‌داند بايد با اسلام متحجر واسلام سكولار مرزبندي داشته باشد. ايشان «‌اتكال به كمك الهي و اعتماد به صدق وعده الهي و در مقابل بي‌اعتمادي به قدرت‌هاي مستكبر و زورگوي جهاني» را دومين اصل از اصول مباني فكري امام (ره) برشمردند وافزودند: امام بزرگوار (ره) همواره به وعده الهي و صدق آن اعتقاد داشت و در مقابل به وعده‌هاي مستكبران و قدرتمندان جهاني، مطلقاً اعتماد نداشت.
رهبر انقلاب اسلامي خاطر نشان كردند: اين ويژگي بارز امام (ره) موجب شده بود كه ايشان مواضع خود را صريح و قاطع و بدون رودربايستي بيان كند. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با اشاره به پاسخ‌هاي امام (ره) به نامه‌هاي برخي سران مستكبر كه با صراحت و قاطعيتي تمام و در عين حال با ادب و احترام نگاشته شده بودند، گفتند: امام(ره) توكل به خدا را همچون خوني در شريان ملت ايران جاري كرد و ملت نيز اهل توكل به خدا و معتقد به نصرت الهي شد. ايشان با اشاره به بي‌اعتمادي مطلق امام (ره) به مستكبرين و بي‌اعتنايي كامل به وعده‌هاي آنها، افزودند: امروز ما اين موضوع را به طور كامل لمس كرده و متوجه شده ايم كه چرا نمي‌توان به وعده‌هاي مستكبرين اعتماد كرد زيرا آنها در جلسات خصوصي صحبت‌هايي را مي‌كنند كه در جلسات عمومي خلاف آن را مي‌گويند و عمل مي‌كنند.
رهبر انقلاب اسلامي با تأكيد بر اينكه «‌اعتماد به خدا و بي‌اعتمادي به مستكبرين‌» از اصول مسلم مباني فكري امام (ره) بود، خاطر نشان كردند: البته اين موضوع به معناي قطع رابطه با دنيا نبود زيرا ارتباط در حد معمول و محترمانه وجود داشت ولي هيچ‌گونه اعتمادي به مستكبران و دنباله‌روهاي آنها وجود نداشت.

  اعتقاد امام به رأي مردم واقعي بود
«اعتقاد به اراده و نيروي مردم و مخالفت با تمركزهاي دولتي‌» سومين اصل از اصول مباني فكري امام (ره) بود كه حضرت آيت‌الله خامنه‌اي به آن اشاره كردند. ايشان با تأكيد بر اينكه امام بزرگوار (ره) در مسائل مختلف اقتصادي، نظامي، سازندگي، تبليغاتي و از همه بالاتر در مسائل انتخابات، همواره به طور واقعي به نيرو و رأي مردم اعتقاد داشت و معتقدِ تكيه به مردم بود، گفتند: در طول 10 سال حيات امام (ره) بعد از انقلاب كه هشت سال آن دوران جنگ تحميلي بود، حدود 10 انتخابات برگزار شد كه حتي براي يك روز هم زمان برگزاري اين انتخابات‌ها تغيير نكرد و در وقت مقرر خود برگزار شدند زيرا امام (ره) براي رأي، افكار و تشخيص مردم به معناي واقعي كلمه، احترام قائل بود. رهبر انقلاب اسلامي افزودند: حتي در مواردي ممكن بود تشخيص و انتخاب مردم با نظر امام (ره) يكسان نبود اما امام براي آراي مردم احترام قائل بود.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با اشاره به سخنان امام‌(ره) كه بارها مردم را ولي نعمت و خود را خادم مردم معرفي مي‌كرد، خاطر نشان كردند: اين تعابير نشان دهنده جايگاه برجسته مردم و افكار و آرا و حضور آنان در نظر امام است. البته مردم هم به اين ديدگاه پاسخ مناسب دادند و هرجا كه انگشت اشاره امام (ره) بود، مردم با جان و دل در صحنه حاضر شدند. ايشان در جمع بندي اين بخش از سخنان خود تأكيد كردند: ميان امام (ره) و مردم رابطه‌اي متقابل وجود داشت. امام مردم را دوست داشت و مردم هم امام را.
 
 امام اشرافي‌گري را به شدت رد مي‌كرد
رهبر انقلاب اسلامي در ادامه به يكي از اصول مباني مكتب فكري امام‌(ره) اشاره كردند و افزودند: در بُعد مسائل داخلي، امام طرفدار جدي حمايت از محرومان و مستضعفان بود و نابرابري اقتصادي و اشرافي‌گري را با شدت و تلخي رد مي‌كرد.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با تأكيد بر اينكه امام (ره) به معني واقعي كلمه طرفدار عدالت اجتماعي بود، اين موضوع را يكي از پر تكرارترين مطالب در بيانات امام و يكي از خطوط قطعي و روشن ايشان دانستند وگفتند: امام (ره) از يك طرف بر لزوم ريشه‌كن كردن فقر و محروميت زدايي تأكيد داشت و از طرف ديگر به مسئولان در خصوص خوي كاخ نشيني و اشرافي‌گري و تجمل گرايي هشدار مي‌داد. ايشان با اشاره به تأكيد مكرر امام (ره) مبني بر اعتماد مسئولان به طبقات محروم و ضعيف، افزودند: امام بزرگوار (ره) همواره مي‌گفت، اين كوخ‌نشينان و فقرا هستند كه بدون اظهار نارضايتي از مشكلات و سختي‌ها در صحنه حاضر هستند در حالي كه طبقات برخوردار، در مشكلات بيشتر ابراز نارضايتي مي‌كنند.

  امام با مستكبران سر آشتي نداشت
رهبر انقلاب اسلامي در بيان پنجمين اصل از مباني فكري امام (ره) خاطر نشان كردند: «‌در بعُد خارجي، امام (ره) صريحاً در جبهه مخالفِ قلدران بين‌المللي و مستكبران بود و در حمايت از مظلومان هيچ ملاحظه‌اي نمي‌كرد.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با تأكيد بر اينكه امام‌(ره) با مستكبرين سرآشتي نداشت، واژه «‌شيطان بزرگ‌» براي امريكا را يك ابداع عجيب از طرف امام‌(ره) دانستند و خاطر نشان كردند: امتداد معرفتي و عمليِ تعبير «‌شيطان بزرگ‌» بسيار زياد است زيرا وقتي به كسي لقب شيطان داده مي‌شود، رفتار و برخورد و احساسات بايد در چارچوب «‌شيطان صفتي‌» او باشد. ايشان افزودند: امام (ره) تا آخرين روز حيات خود، همين احساس را نسبت به امريكا داشت و ضمن آنكه تعبير «شيطان بزرگ‌» را به كار مي‌برد، از بن دندان هم به آن اعتقاد داشت.
رهبر انقلاب اسلامي خاطر نشان كردند: در مقابل، از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي، عده‌اي به نقش امريكا در تغذيه عقبه رژيم طاغوت كه به دست ملت ايران ساقط شده بود، توجه نمي‌كردند و لذا با حضور امريكايي‌ها در كشور و حتي ادامه فعاليت برخي نهادهاي امريكايي موافق بودند. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي اختلاف عمده دولت موقت با امام (ره) در سال‌هاي اول انقلاب را همين موضوع دانستند و افزودند: آنها توجه نداشتند كه اگر به امريكا مجال دوباره داده شود، ضربه خود را به ملت خواهد زد اما امام (ره) متوجه اين موضوع بود و بر همين اساس موضع‌گيري مي‌كرد و ديدگاه امام در قضيه تسخير لانه جاسوسي نيز در همين چارچوب بود. ايشان به برخي حوادث سال‌هاي اخير منطقه و اعتماد برخي جريان‌ها به امريكا و ضربه خوردن آنها از همين نقطه، اشاره كردند و گفتند: امام (ره) در چارچوب اين اصل فكري خود، همواره در مقابل امريكا و دستگاه سياسي و امنيتي آن موضع گرفت و متقابلاً از ملت‌هاي مظلوم به ويژه مردم فلسطين با كمال صميميت و قاطعيت حمايت كرد.

  فلسطين هيچ‌گاه از دستور كار نظام خارج نخواهد شد
رهبر انقلاب اسلامي با تأكيد بر اينكه در چارچوب اين منطق امام (ره) مي‌توان قضاياي امروز منطقه و جهان را تحليل كرد، افزودند: ما امروز به همان اندازه كه با رفتارهاي وحشيانه و ظالمانه جريان داعش در عراق و سوريه مخالفيم، با رفتار ظالمانه پليس فدرال امريكا در داخل اين كشور مخالفيم و هر دو رفتار را همانند يكديگر مي‌دانيم.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي خاطر نشان كردند: ما به همان اندازه كه با محاصره ظالمانه مردم مظلوم غزه مخالفيم با بمباران مردم بي‌پناه يمن مخالف هستيم، به همان اندازه كه با سخت‌گيري بر ضد مردم بحرين مخالفيم با حملات هواپيماهاي بدون سرنشين امريكا به مردم افغانستان و پاكستان مخالفيم.
ايشان با تأكيد بر اينكه ما در چارچوب منطق صريح امام (ره) طرفدار مظلوم و مخالف ظالم هستيم، خاطر نشان كردند: به همين دليل است كه مسئله فلسطين همچنان يك مسئله اصلي براي جمهوري اسلامي ايران است و هيچ‌گاه از دستور كار نظام خارج نخواهد شد. رهبر انقلاب اسلامي تأكيد كردند: مسئله فلسطين عرصه يك مجاهدت واجب و لازم اسلامي است و هيچ حادثه‌اي ما را از مسئله فلسطين جدا نخواهد كرد. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي افزودند: ممكن است كساني در صحنه فلسطين به وظيفه خود عمل نكنند اما آنچه مورد تأييد ما است، مردم و مجاهدان فلسطيني هستند.

  برخي براي نفي استقلال تئوري‌سازي مي‌كنند
«تأكيد بر استقلال و نفي سلطه‌پذيري‌» ششمين اصل از مكتب امام(ره) بود كه رهبر انقلاب اسلامي به آن اشاره كردند. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با تعريف استقلال به «‌آزادي در مقياس يك ملت‌» اين تناقض غيرقابل قبول را كه برخي افراد ادعاي آزادي‌هاي فردي را دارند اما عليه استقلال كشور و آزادي‌هاي يك ملت حرف مي‌زنند، مورد توجه قرار دادند و افزودند: متأسفانه برخي براي نفي استقلال تئوري‌سازي مي‌كنند و از استقلال به عنوان «انزوا» يا يك مسئله كم ارزش ياد مي‌كنند، كه اين خطايي بسيار مهم و خطرناك است. ايشان با اشاره به اعتقاد راسخ امام بزرگوار به استقلال و رد سلطه، بسياري از فعاليت‌هاي دشمن نظير تهديدها و تحريم‌ها را براي خدشه وارد كردن در اين اصل خواندند و گفتند: دشمن استقلال كشور را هدف گرفته و همه بايد ضمن شناخت اهداف دشمن، هوشيار باشند.

  سني امريكايي و شيعه لندني هر دو برادران شيطانند
اصل «وحدت ملي و مقابله با توطئه‌هاي تفرقه‌افكن دشمن» آخرين اصل از اصول روشن مكتب امام خميني بود كه رهبر انقلاب اسلامي بر آن تأكيد كردند. ايشان تفرقه‌افكني مذهبي و قومي را جزو سياست‌هاي قطعي دشمن خواندند و افزودند: امام بزرگوار ما از ابتداي پيروزي انقلاب در مقابله با اين توطئه، تكيه كم نظيري بر وحدت ملي و اتحاد آحاد ملت داشتند.
رهبر انقلاب با اشاره به استمرار سياست تفرقه‌افكني، ايجاد تفرقه در دنياي اسلام را از سياست‌هاي اصلي استكبار و امريكا خواندند و خاطرنشان كردند: در مقابل اين توطئه، نگاه جمهوري اسلامي، نگاه «امت‌ساز‌» و در راستاي تحقق امت اسلامي است و ايران بر همين اساس، همان روابطي را كه با برادران شيعه حزب الله داشت، با برادران فلسطيني سنّي مذهب داشته است. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، طرح «هلال شيعي» توسط عوامل دست دوم امريكا و همچنين مماشات يا كمك امريكا به جريان‌هاي تروريستي در عراق و سوريه نظير داعش را از جمله شواهد سياست تفرقه‌‌افكني مذهبي استكبار برشمردند و افزودند: همه، چه سني و چه شيعه، بايد توجه كنند كه بازي دشمن را نخورند. ايشان تأكيد كردند: هم آن تسنني كه مورد حمايت امريكاست و هم آن تشيعي كه از لندن به دنيا صادر مي‌شود، هر دو برادران شيطان و عوامل استكبار و غرب هستند.
  كسي نبايد آنچه را كه خود مي‌پسندد به امام(ره) نسبت دهد
رهبر انقلاب از همين زاويه، انتخاب شعار امسال يعني همدلي و همزباني و تأكيد بر آن را در مقابل توطئه تفرقه افكني دشمن خواندند و گفتند: دشمن اصل موجوديت اسلام را تهديد مي‌كند و همه اقوام و مذاهب بايد در كنار يكديگر با تشكيل «يد واحده‌» اجازه ندهند دشمن به قلمرو وسيع دنياي اسلام نفوذ كند.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در جمع بندي اين بخش از سخنانشان، مبناي جاذبه و دافعه امام(ره) را همين اصول اساسي خواندند و افزودند: اصول امام منحصر در اين موارد نيست و صاحبنظران مي‌توانند در اين خصوص جست‌وجو و تحقيق كنند اما كسي نبايد آنچه را كه خود مي‌پسندد به امام(ره) نسبت دهد، بلكه اظهارات بايد بر مبناي اصولي باشد كه در منابع مربوط به امام(ره) آن هم به صورت مستمر و مكرر از ايشان وجود دارد.
رهبر انقلاب در بخش پاياني بيانات خود، به يك واقعيت مهم اشاره و تأكيد كردند: همه بدانند كه هدف دشمن بازگشت به دوران سلطه بي‌قيد و شرط خود بر اين كشور است و اخم، لبخند، وعده و تهديدهاي او نيز براي دستيابي به همين هدف است. ايشان، اساس دشمني با اسلام را به دليل مخالفت با بازگشت همين سلطه‌گري خواندند و خاطرنشان كردند: دشمن با اسلام مخالف است، چون اسلام نيروي مقاوم در مقابل اين توطئه است، آنها با ملت ايران هم مخالفند، چون ملت مقابل آنها مثل كوه استوار ايستاده است.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با اشاره به اظهارات يك سياستمدار قديمي امريكايي مبني بر اينكه گروه‌هاي تروريستي تكفيري براي غرب اهميتي ندارند و بايد ايران را كه به دنبال ايجاد تمدن عظيم اسلامي است، دشمن خود دانست، افزودند: اين سياست، اهميت و ضرورت امت‌سازي در دنياي اسلام را نشان مي‌دهد و همه بايد بدانند كه دشمن تمام تلاش خود را مي‌كند كه جلوي حركت اسلامي و پيشرفت و ترقي ملت ايران را بگيرد.
ايشان تأكيد كردند: دشمن در ميان ملت با هر كسي ايستادگي بيشتري بكند، بيشتر مخالف است، آنها با عناصر مومن و حزب اللهي و سازمان‌ها و نهادهاي انقلابي بيشتر مخالفند چون مي‌دانند كه اين عناصر سدهاي محكم و مستحكمي در مقابل نفوذ دشمن هستند.

پيش از بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامي، حجت الاسلام والمسلمين سيدحسن خميني در سخناني ضمن خير مقدم به زائران بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي، با اشاره به حوادث عراق، سوريه، يمن و بحرين و با بيان اينكه مرتجعين، منطقه را به آشوب كشانده‌اند، خاطرنشان كرد: جامعه اسلامي آبستن حوادث بسيار تلخي است و مسببان آن كساني هستند كه سرشار از بغض و كينه نسبت به اسلام هستند.
توليت آستان مقدس حضرت امام خميني (ره) افزود: گروهي خشن همه تمدن اسلامي را به نام پيامبر (ص) و دين اسلام مورد هدف قرار داده، انسان‌كشي راه مي‌اندازند و با حمايت خارجي‌ها و صهيونيست‌ها فضاي بدي عليه اسلام راه انداخته‌اند. سيد حسن خميني با تأكيد بر اينكه ايران سرزمين امام خميني (ره) است و همه دنيا ملت ايران را آزموده‌اند، تصريح كرد: اگر كسي چپ به مملكت نگاه كند، ملت زير سايه فرمانده كل قوا اجازه هيچ گونه تعدي به كشور را نخواهد داد و از تماميت ارضي و استقلال كشور دفاع خواهد كرد.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
میرزا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۶
0
0
بنازم به قدرتت ، به حکمتت ، به رآفتت ، به عزتت ، به شجاعتت ، به غیرتت ، به همتت ، به هیبتت ، به استقامتت ، به ولایتت و .......
راستی که چنین فردی لایق نایب امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف است و افتخار شیعه و افتخار تاریخ بعد از ارتحال امام خمینی (ره) و افتخار ایران اسلامی و افنخار اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله و سلم در سراسر دنیا .
مهرناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۶
0
0
با تشکر از رهبر انقلاب "که با تیز هوشی
خود"افراد نادان را"که خود را دانا فرض
کرده اند"با نگاه درست خود هدایت
می کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار