کد خبر: 628280
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۶
در نه ماه امسال صورت گرفت:
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: در نه ماهه نخست امسال بيش از دوهزار و 1۰۰ تن پا و پنجه مرغ امسال از استان به خارج از کشور صادر شد.

دکتر سیداکبر حسینی با اشاره به اینکه استان اصفهان یکی از بزرگترين توليدكننده گان محصول پا و پنجه مرغ در سطح کشور است، اظهار داشت: در نه ماه نخست امسال هزار و889 تن پاي مرغ و 297 تن پنجه مرغ به كشورهاي ويتنام، چین و هنگ كنگ صادر شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 25 درصد افزایش داشته است.

وی افزود: صادرات اين محصول از استان اصفهان بیش از 5 میلیون دلار براي استان ارز آوري داشته است.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به اشتغالزايي براي ۱2۰ نفر، اظهار کرد: در سال گذشته نیز بیش از یک هزار و ۸۹۰ تن پا وپنجه مرغ از استان به خارج از كشور صادر شده است.

وی بیان داشت: سالانه حدود ۶۰ میلیون قطعه مرغ در استان اصفهان کشتار می‌شود.

گفتنی است؛ پنجه و پاي مرغ تامین کلسیم بدن، تقویت حافظه، درمان آرتروز، پوکی استخوان موثر است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار