گفت‌وگوی «جوان» با دکتر فاطمه رایگانی از سخنرانان دیدار اقشار مختلف زنان با رهبر معظم انقلاب
قبل از انقلاب اسلامی دو امکان پیش روی زن ما وجود داشت؛ یا باید از زنانگی خود به معنای عفاف و حجاب و مذهبش دست می‌کشید تا بتواند در ساختار‌های جامعه وارد شود و کاری کند یا باید در پستوی خانه به زندگی خودش می‌رسید! اگر هم می‌خواست از پستوی خانه بیرون بیاید با دو برخورد مواجه بود؛ از طرفی جامعه او را با المان‌های مذهبی‌اش نمی‌پذیرفت و از طرفی دیدگاه متحجر سنتی هم به او اجازه خروج از خانه نمی‌داد، یعنی زن مسلمان ایرانی پیش از انقلاب با دو سد مواجه بود؛ یکی سد تجدد و دیگری سد تحجر!
مسئله فمینیسم، شورش و تقابل افراطی و خارج از قاعده زنان در برابر ظلم وستم مردان است و این حرکت افراطی به نفع زنان نیست بلکه هر یک از زن و مرد لازم است تفاوت‌های طبیعی خود را بشناسد و وظایف مخصوص خود را به عهده بگیرد و از یکدیگر درک متقابل داشته باشند تا به زندگی موفق و آرامش‌بخش نائل  شوند. 
تبیین فرمایشات رهبری در دیدار با اقشار مختلف زنان در گفت‌وگوی «جوان» با کارشناس حوزه زن و خانواده
گفتمان غربی به نام برابری، فطرت و جسم زن را به نفع جامعه مردان مصادره کرده و در قالب این هویت مادی، زن را به عنوان یک ابزار در خدمت مدرنیته گرفته است و در این مسیر، به تقابل با سنت‌ها و هویت بومی ملت‌ها پرداخته تا بر آنها تسلط پیدا کند
بررسی تفاوت‌های دو جهان‌بینی اسلامی و غربی در موضوع زن 
غرب ادعای دفاع از حقوق زن را دارد، اما مدافع حقیقی و اصلی حقوق زن، اسلام است که شأن زن را رعایت کرده و مخالف تبدیل شدن زن به اسباب‌بازی تحریک‌کننده مردان است، بنابراین یکی از مباحثی که در حقوق بشر می‌توانیم تهاجم سنگین تبلیغاتی علیه غرب داشته باشیم، وضعیت زنان است. 
ازدواج، عقدی است که زن و شوهر را در یک وضعیت و موقعیت حقوقی خاص قرار می‌دهد. در این موقعیت، هر یک از زوجین، دارای حقوقی خاص می‌شوند و البته در مقابل این حقوق، تکالیفی نیز بر عهده آنها قرار می‌گیرد. 
جزئیات یک طرح تربیتی در گفت‌وگوی «جوان» با مدیر تربیت و آموزش بسیج جامعه زنان کشور بررسی شد
در طرح ترنم بسیج جامعه زنان با توجه به اهمیت تربیت در سنین قبل از ۷ سال از طریق شبکه مویرگی بسیج در سراسر کشور کارگاه‌هایی برای آگاه‌سازی مادران برگزار می‌شود
پرونده «جوان» درباره بررسی قانون «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» در گفتگو با نمایندگان مجلس 
در حال حاضر قانون عفاف و حجاب، قانون رسمی کشور است و همه دستگاه‌ها باید از آن تبعیت کنند. عدم‌تبعیت از قانون آسیب‌ها و تبعاتی را برای کشور و جامعه خواهد داشت. اگر امروز به این قانون بی‌توجهی شود، ممکن است فردا آحاد جامعه نسبت به قوانین دیگر هم بی‌توجه شوند و قانون گریزی باب شود
کامران غضنفری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با «جوان»:
قوانین قبلی موارد مثبتی داشت، اما کافی نبود و موارد برخورد با بدحجابی را قضایی می‌کرد، یعنی لازمه برخورد با پدیده بی‌حجابی و بی‌حجابی و عریانی این بود که فرد بازداشت و تحویل دستگاه قضایی شود و در سیر مراحل قضایی برود
مردی که متهم است پدر‌زنش را در محله پیروزی با شلیک گلوله به قتل رسانده، بازداشت شد. 
بسیاری از زنان و دخترانی که با ظاهر‌های آراسته و مطابق استاندارد‌های رسانه‌ای و صنعت هالیوود در سطح جامعه ظاهر میشوند تحت فشار‌های روانی و اجتماعی شدید قرار دارند.
۳