کد خبر: 809617
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۵
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران از آسیب دیدن 1300 خانوار مازندرانی در طوفان روز جمعه خبرداد.
خسارت طوفان به 1300 خانوار مازندراني

مجتبی اکبری با اشاره به اينکه در پی وزش طوفان شدید و بارش باران صبح روز 12 شهریور ماه در مازندران گفت: جمعیت هلال احمر استان به منظور امدادرسانی به مردم در شهرستان‌های آمل، ساری، بابل، جویبار، بهشهر، سوادکوه، قائم شهر، نور، نوشهر، بندپی و بابلسر اعزام شد و اقدامات لازم صورت گرفت.

وی با بیان این‌که 109 روستا در مازندران از این طوفان آسیب دیدند، افزود: هزار و 376 خانوار درگیر این طوفان شده بودند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره به این‌که 6 هزار و 870 کیلوگرم نایلون به مناطق آسیب دیده ارسال شد، ادامه داد: از این میزان 4 هزار و 737 کیلوگرم نایلون در سطح مازندران توزیع شد.

اکبری از 6 مورد تخلیه آب منازل در مازندران خبر داد و گفت: 42 تیم عملیاتی، 161 نفر نیرو به همراه 42 دستگاه خودرو امدادی و 6 دستگاه موتور پمپ لجن‌کش در این عملیات‌ها به کارگیری شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار