کد خبر: 809324
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۹
کیمیا علیزاده

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز با بیان اینکه شخصاً مشکل عقب ماندگی تحصیلی کیمیا علیزاده در دبیرستان را پیگیری می‌کنم، گفت: اداره کل آموزش و پرورش قانوناً موظف است نسبت به حل مشکل این بانوی نمونه جهان اسلام اقدام کند.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه البرز، فتح الله حقیقی در دومین نشست شورای عالی ورزش و جوانان استان البرز که امروز(13شهریور)، در استانداری البرز برگزار شد، گفت: کیمیا علیزاده برای جهان اسلام بانویی نمونه است زیرا همه را وادار کرد تا او را تحسین کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه مشکل عقب ماندگی تحصیل این دختر ورزشکار ایران باید بدون فوت وقت حل شود، تصریح کرد: شخصاً حل این مشکل را پیگیری خواهم کرد.
حقیقی با تاکید بر وظیفه قانونی آموزش و پروش برای حل این مشکل گفت: این مشکل باید از طریق مدرسان اختصاصی حل شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار