کد خبر: 808927
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۸
یک پژوهشگر طب سنتی گفت: گیاهی بودن دارو دال بر بی‌خطر بودن آن نیست و مصرف خودسرانه داروها عوارض جبران‌ناپذیری در پی دارد.
رضا زاد اسماعیلی پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: در شرایطی که تجمع چربی ها در نقاط مختلف بدن موجب بروز چاقی موضعی در اندام‌های بدن می‌شود، عده‌ای تصور می‌کنند با بکارگیری داروهای گیاهی لاغری می‌توانند بر مشکل اضافه وزن غلبه کنند؛ غافل از اینکه آگاهی نداشتن از نحوه مصرف این داروها صدمات به مراتب جدی‌تری را به بدنشان وارد می‌کند.

وی ادامه داد: متاسفانه برخی از داروهای گیاهی لاغری با اضافه کردن ترکیبات شیمیایی و تبلیغات فریب‌دهنده سعی در ترغیب مصرف‌کنندگان برای رفع معضل چاقی دارند. 

این پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: برخلاف تصور مردم مبنی بر گیاهی بودن و خاصیت لاغرکنندگی محصول، مصرف خودسرانه این داروها تبعات جبران‌ناپذیری به دنبال دارد که از جمله آنها می‌توان به مسمومیت، مشکلات گوارشی، تنبلی روده، تاری دید و سردی بدن اشاره کرد.

وی با بیان اینکه معمولا تجویز داروهای گیاهی بدون در نظر گرفتن مزاج افراد صورت می گیرد، ادامه داد: مصرف داروهای گیاهی قوانین خاص خود را دارد؛ اما متاسفانه مشاهده شده است که برای افراد با طبع بلغمی و دموی همواره از یک دستور پیروی می‌شود. 

اسماعیلی نسبت به مصرف داروهای لاغری در باشگاه‌ها و آرایشگاه های زنانه هشدار داد و گفت: این داروها تقلبی بوده و از چربی های حیوانی تهیه می‌شوند به طوری که با سوخت و ساز بدن ناسازگار بوده و منجر به عوارضی همچون افزایش میزان هورمون تستوسترون در زنان، ناباروری و اختلال در نظم هورمون های مردانه، رشد موهای زیر چانه و مشکلات کبدی، تغییر خلق و خو و ایجاد جوش می‌شود.

اسماعیلی با بیان اینکه این داروها ممکن است فرد را دچار بی‌خوابی کنند، تأکید کرد: در بسیاری از موارد این داروها دارای مواد مخدری شبیه شیشه بوده و سبب بروز اعتیاد در فرد مصرف‌کننده می‌شوند.

وی یادآور شد:  اصلاح الگو های مصرف، تغییر سبک زندگی و استفاده از مکمل های غذایی طبیعی می تواند راهکار مناسبی برای رفع این معضل باشد و تاثیر بسزایی در کاهش اضافه وزن و عوارض ناشی از آن داشته باشد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۲
0
0
متاسفانه بعلت عدم پیگرد قانونی برای افرادی که بی سواد هستند ودر هر موضوعی دخالت می کنند . موجب شده هر کسی هر مزخرفی از دهان خارج می شود را بگوید . در همین نوشته سر تا پا غلط .اگر فقط به بجش اخر توجه کنید یک جا گفته است که مواد لاغری از چربی جیوانی است و در پائین تر کفته مواد شبه شیشه است .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار