کد خبر: 807824
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۶
مدیرعامل عمران پردیس اعلام کرد
مدیرعامل شرکت عمران پردیس تکمیل و تحویل واحدهای مسکن مهر را در گرو واریز آورده متقاضیان عنوان کرد و گفت:‌در این صورت تا پایان سال در همه فازها مسکن مهر افتتاح خواهیم داشت.
سعید غفوری در حاشیه افتتاح 1134 واحد مسکن مهر پردیس با اشاره به برنامه‌ریزی برای تکمیل و تحویل واحدهای این طرح، اظهار کرد:‌  البته تحقق این برنامه به تکمیل آورده از سوی متقاضیان بستگی دارد که در این صورت تا پایان سال در همه فازهای این شهر مسکن مهر افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به این‌که تا پایان شهریور نصبیات برخی از واحدهای افتتاح شده امروز انجام می‌شود، تصریح کرد:‌ یکی از اولویت‌های کاری ما در پردیس تحویل واحدهای مسکن مهر با تمام امکانات زیربنایی و روبنایی است.

وی ادامه داد: در این راستا امروز مسجد محله ای، مراکز آموزشی، تجاری و... نیز به بهره‌برداری رسید، ضمن آن‌که در فاز 11 نیز سه باب مدرسه ساخته شده و مهرماه قابل بهره‌برداری است.

منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار