کد خبر: 807760
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۹
همزمان با هفتم شهریور؛
دبیرخانه پویش مردمی حقوق بشر آمریکایی، اختتامیه نخستین جشنواره هنری حقوق بشر آمریکایی را ساعت ۱۸ یکشنبه هفتم شهریور ماه ۱۳۹۵ برگزار می کند.
به گزارش تهران پرس؛ در این دوره جشنواره هنری حقوق بشر آمریکایی، حدود ۸۰۰ اثر در بخش های مختلف به حوزه هنری البرز به عنوان دبیرخانه جشنواره رسید. این آثار در قالب های موشن گرافیک، اینفوگرافیک، پوستر و تابلو مقاله، عکاسی چیدمان و کاریکاتور تولید و به این جشنواره ارسال شده است.

 این ۸۰۰ اثر توسط ۳۵۰  هنرمند ارزشی از سراسر کشور در جشنواره شرکت نموده اند. بسیاری از آثار این جشنواره مبتنی بر تحقیق و پژوهش تولید شده که توسط دبیرخانه، به شکل ویژه در موضوع حقوق بشر آمریکایی به انجام رسیده و در اختیار هنرمندان قرار گرفته است.

مراسم اختتامیه یک شنبه 7 شهریور مه ساعت 18 در حوزه هنری واقع درخیابان سمیه، نرسیده به پل حافظ برگزار می شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار