کد خبر: 705494
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۶
با هدف ارتقای فرهنگ شهروندی صورت گرفت:
مدیر فرهنگسرای معراج سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان، از انجام نشریه دیواری ویژه مناسبت های سال توسط دانش آموزان کاشانی خبر داد.

نرجس قربانیان اظهار داشت: نخستین نشریه دیواری امسال ویژه دهه مبارک فجر توسط دانش آموزان کاشانی ترسیم شد.

وی افزود: در این نشریه دیواری بیش از 572 دانش آموز از 50 مدرسه با یکدیگر به رقابت پرداخته که از بین آنها 35 نفر به عنوان برتر معرفی شدند.

به گفته وی، اسامی برندگان و نفرات برتر هر نشریه دیواری که به مناسبت زمانی و تقویم سال منتشر می شود در نشریه شماره بعد اعلام خواهد شد.

مدیر فرهنگسرای معراج سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان اذعان داشت: نشریه دیواری با همکاری روابط عمومی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری طراحی و مطالب ارائه شده توسط دانش آموزان کاشانی با موضوع زمانی درج منتشر می شود.

قربانیان، هدف از اجرای این نشریه دیواری را ارتقای فرهنگ شهروندی و آشنایی دانش آموزان با فعالیت های تحلیل و پژوهشی عنوان کرد.

وی، درختکاری، بهار، طبیعت، گلابگیری و... را از دیگر موضوعات نشریه دیواری ذکر کرد و افزود: دانش آموزان کاشانی هر ماه می توانند با موضوعات مختلف در این برهه زمانی با یکدیگر به رقابت بپردازند.

گفتنی است: این نشریه دیواری به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری و با همکاری اداره آموزش و پرورش کاشان به صورت ماهانه منتشر می شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر