کد خبر: 690162
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۳
سرلشكر جعفري:
فرمانده کل سپاه گفت: استحکام دیپلماسی ما در مذاکرات هسته‌ای، مدیون الهام بخشی انقلاب اسلامی و اقتدار دفاعی و امنیتی نظام مردمی ماست، نه آنکه امنیت نظام اسلامی‌مان دست‌آورد مذاکرات یکساله اخیر باشد!

به گزارش جوان آنلاين به نقل از روابط عمومی سپاه، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه جلسه هیئت عالی سیاست گذاری نیروهای مسلح در واکنش به اظهارات اخیر وزیر امور خارجه‌ کشورمان، مبنی بر اینکه «به دنبال مذاکرات، جمهوری اسلامی ایران امن‌تر شده است» اظهار داشت: امنیت ما مدیون تفکر و اندیشه رهبران بزرگ انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره)و حضرت امام خامنه‌ای(مدظله العالی) است که با معماری قدرتمندی از یک ساختار انقلابی، مردمی، مستحکم‌ و تزلزل ناپذیر به وجود آمده و بسیج ده‌ها میلیونی از آن متولد و رشد یافته است.

وی افزود: ما از سالها قبل به یک قدرت بزرگ بازدارندگی اطمینان بخش رسیده‌ایم و همه مولفه‌های قدرت ما امروز به طور چشم گیری تقویت شده است.

* مقاومت انقلاب اسلامی، انقلاب بحرین را زنده نگه داشت

جعفری با بر شماری پیامدهای منطقه‌ای مقاومت انقلاب اسلامی برابر نظام سلطه و استکبار تصریح کرد: قدرت و مقاومت انقلاب اسلامی، اندیشه های سلطه طلبان و راهبردهای آنها در سوریه را با ناکامی روبرو کرد و در عراق نیز ابتکار عمل را از آنها گرفت و هم چنین انقلاب بحرین را زنده نگه داشت و به انقلاب یمنی روح جدیدی بخشید.

فرمانده کل سپاه تاکید کرد: همه این عوامل باعث شد اقتدار نظام به صحنه دیپلماسی کشور منتقل شود و دستگاه دیپلماسی ما بتواند با پشتوانه‌ عظیم نفوذ انقلاب اسلامی و توانمندی‌های دفاعی و امنیتی جمهوری اسلامی در مقابل زیاده خواهی قدرت های استکبار ستیزی بایستد و زیر بار حرف زور آنها نرود.

وی خاطرنشان کرد: بی تردید امروز اعتماد به نفس مذاکره کنندگان ما، از اهمیت این قدرت به رسمیت شناخته شده‌ دفاعی، امنیتی و مردمی است که از اسلام ناب محمدی(ص) و ایمان پر شور مردم مومن و انقلابی‌مان سرچشمه می‌گیرد.

* آمریکایی‌ها امروز در بن بست راهبردی قرار گرفته‌اند

جعفری با بیان اینکه آمریکایی‌ها امروز در بن بست راهبردی قرار گرفته و همه گزینه‌ها و راهبردهای ممکن را بر علیه انقلاب اسلامی تجربه کرده‌اند، اما نتایج دلخواه به دست نیاورده‌اند، افزود: توانمندی‌های امریکا بیش از این قابل توسعه نیست و ظرفیت های آنها برای تغییر به حد اشباع رسیده و راهی جز پذیرش قدرت واقعی جمهوری اسلامی ایران برای امریکا باقی نمانده است.

*مسئولان سیاست خارجی دچار اشتباه محاسباتی نشوند

فرمانده کل سپاه در پایان با آرزوی توفیق روز افزون برای دستگاه دیپلماسی و مسئولین سیاست خارجی کشور تصریح کرد: مسئولان سیاست خارجی دچار اشتباه محاسباتی نشوند و دست آوردهای انقلاب اسلامی و خون هزاران شهید را همانگونه که هست و واقعیت دارد برداشت کرده و بر اساس آن راه مقاومت و ایستادگی را دنبال کنند.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
عبدالله منتقد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۲
0
0
واقعا همين طور است كه سردار جعفري گفتند . براي اينكه اگر امنيت ايران به مذاكرات بستگي داشت پس طي اين مدت 35 سال كه مذاكره اي در كار نبوده است ، آيا آمريكا با تعارف كرده و به ما حمله نكرده است ؟! نه خير آمريكا خوب مي داند كه اگر كوچكترين تعرضي به ايران اسلامي داشته باشد ، در وهله اول شيشه عمرش يعني رژيم صهيونيستي واقعا نيست و نابود مي شود !!! اين است كه روز به روز ايمان مان به سخن گهر بار امام خميني (ره) كه فرمود : « آمريكا هيچ غلطي نمي تواند بكند . » بيشتر مي شود .
ناشناس
|
United States
|
۲۲:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۲
0
0
اشتباه محاسباتي وزير محترم امور خارجه ريشه در دو اشكال بنيادين ساختاري - متدلوژيك بسيار مهم دارد كه حتما و فورا بايد مورد توجه مسولين عالي نظام قرار بگيرد:
اول :
تمركز بسيار شديد و بيش از حد وزير در موضوع هسته اي كه به تبع آن وزير محترم كلا فراموش كرده اند سياست خارجي ادامه و تابعي از سياست داخلي هر كشوري است و بدتر ازين ايشون حتي به روابط دوجانبه با كشورها هم هيچ توجه و اهتمامي ندارند و ادارات منطقه اي وزارت خارجه از زمان شروع وزارت ايشان با ركود و سكون تقريبا مطلقي مواجه هستند.
البته ايشان شان و شاكله اش تماما سازمان ملليه و اساسا با روابط دو جانبه آشنا نيست.
دوم :
وزير محترم اصلا مديريت داخلي وزارت خارجه راهم عملا ترك گفته و هيچ توجه و التفاتي به تنها سرمايه وزارتخانه كه همان بدنه كارشناسي است ندارند و ورودي به مسايل داخلي وزارتخانه نميكنند و همين باعث شده كه مديران مياني هر بخش با اعمال سليقه هاي شخصي و سليقه اي و بعضا حتي همشهري بازي و باند بازي هاي خيلي آشكار بدنه كارشناسي را اونقدر مورد ظلم و تبعيض و بي عدالتي و حق كشي كردن كه ديگه انگيزه و اميد و رغبتي براي توليد فكري و ارايه كار كارشناسي و پيگيري منافع و مصالح ملي كشور در ميان كارشناسان باقي نمانده
الان در اين وزارتخانه بسيار مهم و حساس و تاثيرگذار همه درگير و گرفتار مسايل و مشكلات و معضلات و گرفتاري هاي اداري - مأموريتي پيچيده و در هم تنيده اي هستن كه ديگه رمق و انرژي و حتي وقتي براي كار و فكر و أيده پردازي و كارشناسي باقي نمي مونه !!!
آسيب شناسي خوشبينانه معضل فوق اينه كه دليل اين فاجعه عظيم كه آثار و تبعات سهمگين آن در طول زمان بيشتر و عميقتر مشهود خواهد شد، تنها سوئ مديريته و تعمدي در كار نيست ...
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار