کد خبر: 657708
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۷
مفتی عراق پس از اینکه قبلا از تحرکات گروه تکفیری بعثی حمایت کرده بود به ناگام بر ابوبکر البغدادی خشم گرفت و سرکرده این گروهک را توطئه گر توصیف کرد.
تسنيم: رافع الرفاعی مفتی عراق پس از اینکه حضور داعش در الانبار را دروغی آشکار خواند و پس از انتشار تصویر جشن شبانه مردم گفت: خداوند ساکنان موصل که در خیابان های در 11/6/2014 به مناسبت آزاد سازی موصل جشن گرفتنند حفظ کند به ناگاه علیه ابوبکر البغدادی سرکرده گروهک تکفیری بعثی داعش موضع گرفت.

وی گفت: آنچه دولت اسلامی در عراق خوانده می شود دولتی خیالی و نامشروع است که هیچ پیشرفت و پسرفتی ندارد و سبب بی ثباتی بیشتر در عراق بحران زده شده است.

مفتی عراق بیان کرد: ابوبکر البغدادی رهبر آنچه که داعش نامیده می شود یک پدیده صوتی است که نباید بیش از حد به آن بها داده شود.رسانه نباید زیاد به وی بپردازند به ویژه که وی توطئه کننده علیه عراق است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار