یادداشت/
سال 1385 بود که رویداد مبارکی برای دختران کشورمان اتفاق افتاد؛ شورای عالی انقلاب فرهنگی، براساس پیشنهاد فرهنگسرای دختران، روز مبارک تولد حضرت فاطمه معصومه(س)، کریمه اهل بیت را به عنوان «روز ملی دختران» تصویب و اعلام کرد.
اما چرا روز دختران؟
بخاطر آنکه زنان نیمی از جامعه را تشکیل می دهند و یک زن میتواند مادر، همسر، مادربزرگ باشد اما اول از همه او دختر پدر و مادرش است.
روز دختران، فرصت مناسبی براي گردآمدن حول شخصيت گرانقدر حضرت معصومه (س) به عنوان اسوه كامل اخلاق و اخلاص است.
روز ملي دختر فرصتي جديد براي بررسي جايگاه و امكانات دختران جامعه است؛ دختراني كه مادران فردا هستند و تربيت صحيح آنها تضمين موفقيت جامعه آينده است.
احیا، بهبود و تقویت ارزشهای فرهنگی ـ اجتماعی مطلوب دختران، معرفی، ترویج و احیای ارزشهای فرهنگی با تکیه بر فرهنگ و سیره مکتب تابناک اهل بیت، بهبود و توسعه سلامت روانی ـ اجتماعی دختران، اهتمام ملی برای بهبود وضعیت دختران در جامعه از مهمترين ضرورت های انتخاب اين روز بود.
امروز که نوك پيكان دشمنان به سمت زنان و دختران است و در خط مقدم مبارزه قرار دارند، وظيفه دختران اين مرز و بوم را بيش از پيش افزايش داده و هوشياری آنها در عرصه های مختلف را مي طلبد.
در هشت سال دفاع مقدس زنان در پشتيباني از جنگ و در برخي جبهه هاي نبرد حضوري فعال داشتند كه امروز اين نبرد به جبهه هاي فرهنگي عليه دشمن كشيده شده و بايد با احتياط عمل شود.
ناگذاری روز ولادت این حضرت به عنوان روز ملی دختر نشان
دهنده ديدگاه والاي نظام جمهوري اسلامي به دختران و تبین جایگاه و نقش آنان در
حکومت اسلامی است.
سیروس معمر/ روزنامه جوان سرپرستی استان کرمانشاه