کد خبر: 983582
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۳
سرويس اقتصادی جوان آنلاين: اداره اطلاعات انرژی امریکا گزارش داد ذخایر نفت این کشور در هفته منتهی به ۲۰ دسامبر ۵/۵ میلیون بشکه کاهش یافت و به ۴/ ۴۴۱ میلیون بشکه رسید که با ۷/ ۱ میلیون بشکه کاهش مورد انتظار تحلیلگران بسیار فاصله دارد.
به گزارش فارس به نقل از رویترز، اداره اطلاعات انرژی امریکا گزارش داد از آنجایی‌که پالایشگاه‌ها تولید خود را در نزدیکی پایان سال افزایش دادند، ذخایر نفت امریکا بیش از انتظار کاهش یافت.
ذخایر نفت در هفته منتهی به ۲۰ دسامبر ۵/۵ میلیون بشکه کاهش یافت و به ۴/ ۴۴۱ میلیون بشکه رسید که بسیار با ۷/ ۱ میلیون بشکه کاهش مورد انتظار تحلیلگران در نظرسنجی رویترز فاصله دارد.
بر اساس این گزارش، نفت پالایش شده نیز در هفته گذشته ۴۱۸ هزار بشکه افزایش یافت. نرخ بهره‌وری پالایش در این هفته ۷ /۲ درصد افزایش یافت. به طور کلی نرخ بهره‌وری ۳ /۹۳ درصد رشد داشت که بالاترین میزان از ماه سپتامبر به شمار می‌رود، زیرا پالایشگاه‌ها تولیدات خود را افزایش دادند.
اندرو لیپو، تحلیلگر بازار گفت: «در نهایت، پس از ماه‌ها صبر، ما شاهد این هستیم که تعمیرات پاییزی پالایشگاه‌ها پایان یافت و آن‌ها به تولید بازگشتند که این سبب کاهش چشمگیر ذخایر نفت خام در این هفته شد.»
متأسفانه، پالایشگاه‌ها در حال تبدیل مازاد نفت خام به ذخایر اضافی بنزین هستند که نشان از خوب نبودن برای حاشیه سود در اوایل سال ۲۰۲۰ دارد. اداره اطلاعات انرژی امریکا اعلام کرد: ذخایر بنزین امریکا در این هفته ۲ میلیون بشکه افزایش یافت و به ۳/ ۲۳۹ میلیون بشکه رسید که بالاترین میزان ذخایر از ماه مارس است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار