کد خبر: 940361
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۴
همایون اسعدیان هشدار داد
رئیس هیئت مدیره خانه سینما می‌گوید: ما به زودی وارد شرایط بحرانی در سینما می‌شویم، به اعتقاد من چالش عظیمی در سال ۹۸ روبه‌روی سینمای ایران قرار می‌گیرد.
همایون اسعدیان که در برنامه رادیویی «نقطه سرشب» حاضر شده بود، گفت: اینکه سرمایه‌هایی وارد کشور می‌شود خیلی خوب است. معتقدم ما باید از ورود هر سرمایه‌ای به سینمای ایران استقبال کنیم و چقدر خوب است که آدم‌های علاقه‌مند به فرهنگ پیدا می‌شوند، اما مشکلی که ایجاد می‌شود و بحران‌ساز است، این است که این سرمایه‌ها در سیستم درست تولیدی وارد نمی‌شوند و نظام تولیدی ما را بر هم می‌زنند.
رئیس هیئت مدیره خانه سینما درباره سرمایه محوری در سینمای کشور با بیان اینکه ما امسال در جشنواره ۱۸ فیلم داریم که سرمایه‌گذار آن‌ها دو نفر هستند، ادامه داد: منظور از برهم زدن نظام تولیدی این است که تهیه کننده‌ها را بی‌هویت می‌کنند. کارگردان «طلا و مس» با بیان اینکه عوامل پشت صحنه به شدت نسبت به بازیگران موضع‌گیری دارند و من این را در یک سال گذشته با چشم‌ها و گوش‌های خودم احساس کرده‌ام، افزود: این موضوع بسیار خطرناک است. وقتی شما به بازیگر یک میلیارد دستمزد می‌دهید و عوامل پشت صحنه دستمزدشان در حد ۵ تا ۱۰میلیون تومان است، چرا باید کینه و شکاف طبقاتی ایجاد نشود. متأسفانه سرویس‌دهی به بازیگران نیز از عوامل فیلم جدا شده و در بعضی از فیلم‌ها، میز غذای بازیگران با عوامل پشت صحنه فرق دارد.
وی تأکید کرد: سینما جای امنی برای سرمایه‌گذاری است، اما مکانیسم تولید آن را به هم نزنیم. این نابودی، من، شما و همه سینماست؛ از دست دادن تمام ارزش‌ها است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار