کد خبر: 693749
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۸
عضو كميسيون امنيت ملي در گفت‌و‌گو با «جوان‌آنلاين»:
جوكار گفت: قيام 9 دي به دشمنان نشان داد كه آنها تصور نكنند اگر گستاخي در كشور صورت گيرد، بي‌پاسخ مي‌ماند. مردم ما بسيار محكم و صبور هستند و پايداري مي‌كنند اما زماني كه بيش از اندازه گساتخي صورت گيرد دشمنان با سد آهنين اراده ملت روبرو خواهند شد.

جوان‌آنلاين: محمد صالح جوكار، عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در گفت‌وگو با «جوان‌آنلاين» با اشاره به پنجمين سالگرد حماسه 9 دي اظهار داشت: حماسه 9 دي عزم راسخ يك ملت در دفاع از ولايت، ‌انقلاب اسلامي و ارزش‌هاي آن بود كه سيلي محكمي بر صورت استكبار جهاني نواختند و همچنين اين قيام مردمي در واقع اعلام انزجار مردم از هر گونه حركت فتنه انگيز و ايجاد خلل در مسير انقلاب بود.

 
جوكار ادامه داد: قيام 9 دي در حقيقت خطاب به دشمنان انقلاب و دوستداران انقلاب بود؛ دوستداران انقلاب بايد به آينده اميدوار باشند، چرا كه مسير تعيين شده انقلاب، آرمان‌هاي امام (ره) و تدابيري و راهبردهاي مقام معظم رهبري كارساز و راهگشاست و براي رسيدن به هدف نهايي مطلوب و دستيابي به رستگاري بايد از رهبر معظم انقلاب تبعيت كامل داشته باشيم.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در خصوص پيام حماسه 9 دي به دشمنان انقلاب گفت: قيام 9 دي به دشمنان نشان داد كه آنها تصور نكنند اگر گستاخي در كشور صورت گيرد، بي‌پاسخ مي‌ماند. مردم ما بسيار محكم و صبور هستند و پايداري مي‌كنند اما زماني كه بيش از اندازه گساتخي صورت گيرد دشمنان با سد آهنين اراده ملت روبرو خواهند شد  و آنها را از كرده خود پشيمان مي‌كنند.

جوكار تصريح كرد: از ابتداي پيروزي انقلاب تا به حال بارها شاهد اراده آهنين ملت بوده‌ايم، اما از آنجا كه عمدتا دشمنان ما احمق هستند، هيچ گاه اين پيام را به خوبي دريافت نكردند. امروز مردم ما محكم پاي ارزش‌هاي  انقلاب،‌ آرمان‌هاي امام(ره) و رهبري ايستاده‌اند و همواره اين مسير را به خوبي ادامه مي‌دهد و به دشمن فرصت نمي‌دهند كه بخواهد تهديداتش را نسبت به انقلاب اسلامي عملي كند يا پا دوهاي دشمن در داخل كشور بتواند آسيبي به اين انقلاب وارد كند.

وي همچنين در خصوص حصر سران فتنه گفت: حصر سران بهترين راهكاري بود كه نظام براي سران فتنه در نظر گرفت، ما بارها در طول انقلاب شاهد دسيسه‌هاي متعدد دشمن بوده‌ايم و در فتنه 88 اين احتمال وجود داشت كه دشمن يكي از سران فتنه حذف كند اما نظام تدبير به خرج داد و امنيت آنها تامين كرد، اين در حالي است كه حداقل كف خواسته ملت درخصوص سران فتنه اعمال شد.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس يادآور شد: اميدوارم با حضور در صحنه مردم با بصيرت كامل و با تبعيت از رهنمودها مقام معظم رهبري ادامه مسير را به خوبي طي كنيم. به رغم همه اين دسيسه‌ها آنچه ما شاهد هستيم عزت، سرافرازي و پيروزمندي اين ملت در همه زمينه‌ها بوده است.

وي تاكيد كرد: نفوذي كه اين انقلاب داشته ارزش خاص خود را دارد، امروز آمريكايي‌ها ناتوان از اين هستند كه از در ديگري وارد شود، آنها به رغم تهديدات و دسيسه‌هاي دشمن دست كمكشان دراز است اما پشت سر آن خباثت‌هايي وجود دارد كه نمي‌توان اين كمك را پذيرفت، بنابراين بايد  استقلال خود را حفظ و پايه‌هاي آن را مستحكم كنيم و با همان تدابيري كه طراحي شده با بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي و توانمندي‌هاي داخلي، راه ترسيم شده را به جلو حركت كنيم تا با استحكام ساخت قدرت دروني، انقلاب اسلامي جايگاه واقعي را در دنيا كسب كند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار