کد خبر: 478309
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۳
مهر: مجلس شورای اسلامی ساعت 9 صبح روز چهارشنبه پس از آنکه مجلس 45 دقیقه جلسه علنی برگزار کرد برای بررسی وضعیت اقتصادی کشور جلسه را غیرعلنی اعلام کرد.

براساس این گزارش خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت،‌ حسینی وزیر اقتصاد، قاسمی وزیر نفت و بهمنی رئیس کل بانک مرکزی با حضور در جلسه غیرعلنی قرار است برای ریشه مشکلات اقتصادی و گرانی‌های اخیر و همچنین آثار تحریم‌ها با نمایندگان صحبت کنند.

در این جلسه تعدادی از نمایندگان نیز به بیان نقطه نظرات خود خواهند پرداخت.

علی لاریجانی رئیس مجلس در آغاز این جلسه غیرعلنی خطاب به شنوندگان پخش جلسات مجلس از رادیو اعلام کرد این جلسه برای بررسی وضعیت اقتصاد کشور و همچنین تولید است. وی گفت: با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب نیز درباره حمایت از تولیدات داخلی تاکیداتی داشته‌اند بنا داریم که در این جلسه به جمع‌بندی برسیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار