کد خبر: 1266542
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۰
عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس شورای اسلامی از مصوبه امشب (یکشنبه) این کمیسیون برای افزایش ۱۰ درصدی وام فرزندآوری در سال آینده خبر داد.

جوان آنلاین: احمد راستینه با اشاره به نشست امشب کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس گفت: طبق مصوبه اعضای کمیسیون تلفیق بنا شد تا ۲۷۵ هزار میلیارد تومان برای پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال آینده اختصاص یابد.

به گزارش ایرنا، راستینه اظهار کرد: طبق این مصوبه وام ازدواج در سال آینده نسبت به سال جاری تغییری نخواهد داشت، اما وام فرزندآوری ۱۰ درصد افزایش خواهد یافت.

وی افزود: مبلغ وام ازدواج در سال جاری ۳۰۰ میلیون تومان برای هر زوج است که در سال آینده نیز به همین میزان خواهد بود.

راستینه خاطرنشان کرد: آنچه در این مصوبه مد نظر بوده این است که زوج‌های در صف انتظار دریافت وام ازدواج زودتر بتوانند تسهیلات خود را دریافت کنند و به همین خاطر مبلغ وام ازدواج در سال آینده افزایش نیافته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار