کد خبر: 1260052
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۳
نتایج یک نظرسنجی جدید در اراضی اشغالی نشان داده که اکثر ساکنان آن به دلیل نارضایتی از نتانیاهو، خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام دراسرع‌وقت هستند.

جوان آنلاین: بر اساس نظرسنجی کانال ۱۲ اسرائیل که شب گذشته و قبل حمله متجاوزانه این رژیم به ایران منتشر شد، اعتماد عمومی به نخست‌وزیر اسرائیل پایین است و اغلب صهیونیست‌ها خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام هستند.

به گزارش فارس، پنجاه و یک درصد شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفتند که خواستار برگزاری انتخابات در زودترین زمان ممکن هستند. در این نظرسنجی همچنین ۵۵ درصد شرکت‌کنندگان عملکرد نتانیاهو را بد ارزیابی کردند. نکته قابل‌توجه دیگر، حمایت قاطع (۷۳ درصدی) از توافق آتش‌بس و تبادل اسرا با حماس بود.

همچنین ۸۰ درصد ساکنان اراضی اشغالی خواستار ایجاد کمیسیون تحقیق درباره شکست‌هایی شدند که باعث عملیات فلسطینی طوفان‌الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ شد. داده‌های این نظرسنجی در تاریخ ۲۹ سپتامبر (هشتم مهر) جمع‌آوری شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار