کد خبر: 1248678
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۴
قزوین- جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین از سارقان تحت عنوان مامور و کشف اموال مسروقه به ارزش بیش از ۳۰ میلیارد ریال خبر داد.

جوان آنلاین: سرهنگ داود عبدالمالکی اظهار کرد: در پی وصول یک فقره پرونده سرقت تحت عنوان ماموران انتظامی، با تاکیدات سردار فرماندهی انتظامی استان، پیگیری موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان تاکستان قرار گرفت.

به گزارش مهر، وی افزود: ماموران پلیس آگاهی تاکستان با کار اطلاعاتی گسترده، اقدامات فنی و پلیسی شبانه روزی و تحقیق از مال باختگان، یک دستگاه خودروی پراید سفید رنگ که سارقان به استفاده از آن ۳ عدد تابلو فرش نفیس به ارزش بیش از ۳۰ میلیارد ریال را از مالباختگان به سرقت برده بودند را شناسایی کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین گفت: ماموران پس از اخذ دستور قضائی و تعقیب و مراقبت شبانه روزی، موفق شدند طی عملیات غافلگیرانه فردی که به عنوان راننده خودرو در این عمل مجرمانه شرکت داشته را در یکی از استان‌های همجوار زمینگیر و جهت تحقیقات تکمیلی به پلیس آگاهی منتقل کنند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: متهم دستگیر شده پس از بازجویی، برابر مستندات موجود و شناسایی توسط شاکیان، به ناچار لب به اعتراف گشوده و به عمل مجرمانه خود با همدستی یکی از دوستانش تحت عنوان مامور اعتراف کرده که با تلاش ماموران متهم دیگر این پرونده دستگیر و ۳ قطعه تابلو فرش مسروقه نیز کشف و به مالباختگان تحویل شد.

عبدالمالکی با اشاره به اینکه متهمان پرونده با تکمیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و از آن طریق به زندان معرفی شده اند به شهروندان توصیه کرد که در صورت برخورد با افرادی که بدون پوشش مصوب لباس پلیس خود را ضابط قضایی معرفی و قصد ورود به منزل را دارند، حتماً از آن‌ها درخواست کارت شناسایی و حکم ورود به منزل کنند.

برچسب ها: سارقان ، مامور نما ، قزوین
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار