کد خبر: 1247873
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۷
مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس گفت: ۲۲ زندانی جرائم غیرعمد استان فارس از محل مازاد بر نیت موقوفه حاج علیرضایی آزاد شدند.

جوان آنلاین: حجت الاسلام سید عباس موسوی روز سه‌شنبه به خبرنگاران گفت: با دریافت مجوز از نماینده، ولی فقیه در فارس و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور این زندانیان جرائم غیر عمد شیراز آزاد شدند و به آغوش خانواده بازگشتند.

به گزارش ایرنا، وی افزود: این افراد هشت میلیارد ریال بدهی داشتتد که از محل این موقوفه به طلبکاران پرداخت شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس ادامه داد: ۱۳ نفر از زندانیان آزاد شده زن و ۹ نفر مرد و بیشتر آن‌ها از ساکنان اراضی محل وقوع رقبات موقوفه حاج علیرضایی هستند.

موسوی اظهار کرد: آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد اقدامی خداپسندانه است و نیک اندیشان و واقفان می‌توانند در ثبت وقف‌های جدید به مسائل و مشکلات روز جامعه از جمله آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمد توجه داشته باشند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار