کد خبر: 1242677
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
رئیس پلیس راه فراجا اعلام کرد:
رئیس پلیس راه فراجا با تاکید بر مدیریت سفرهای تابستانی به‌ویژه در شهریور، گفت: در سه ماهه نخست امسال کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای را شاهد بودیم که امیدواریم در تابستان نیز این روند ادامه داشته باشد.

جوان آنلاین: سردار حسن مومنی روز سه‌شنبه در جلسه طرح ترافیکی اربعین حسینی (ع)سال ۱۴۰۳ و مدیریت سفرهای شهریورماه افزود: بیشترین آمار جانباختگان نسبت به کل سال در ماه شهریور اتفاق می افتد که برای ما نگران کننده است و امسال نیز شاهد تلاقی بازگشت زائران اربعین با مسافرت‌های فصلی هستیم.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته در طرح اربعین شاهد کاهش جانباختگان و تلفات حوادث رانندگی در استان‌های درگیر و هدف بودیم.

سردار مومنی اضافه کرد: عمده علت تصادفات، عدم توجه به جلو بوده است که ایام اربعین از ۳۹ درصد به ۴۲ درصد رسید که ناشی از استفاده از تلفن همراه و عدم استراحت کافی بود.

وی ادامه داد: ساعت ۱۲ تا ۱۶ بیشترین میزان تصادفات را شاهد بودیم و بیشترین تردد وسائل نقلیه مربوط به مبادی مرزی مهران، شلمچه و تمرچین و باشماق بود.

آغاز طرح ترافیکی اربعین از ۱۶ مرداد

رئیس پلیس راه همچنین با اعلام آغاز طرح ترافیک اربعین از ۱۶ مردادماه اظهار داشت: این طرح تا هشتم شهریور ادامه دارد و تمامی عملیات عمرانی در مسیرهای طرح لغو می شود.

وی همچنین از مدیران و موکب‌داران خدمات اربعین خواست تا در مراکز صفر مرزی متمرکز نشوند و موکب‌های خود را در فاصله با یکدیگر برای جلوگیری از ترافیک و بهره‌مندی بهتر خدمات مستقر کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار