جوان آنلاین: من نقش منفورترین شخصیت اسلام شیعی، ابن زیاد را بازی کردم. در ابتدا میترسیدم که این نقش را بازی کنم، زیرا این شخصیت در تاریخ بسیار منفور است و تصورم این بود که شاید در خیابان با چوب و سنگ من را بزنند.
داریوش فرهنگ با اشاره به حضورش در فیلم سینمایی محمدرسولالله (ص) در نقش ابوسفیان گفت: با اینکه نقشم در این فیلم کم بود، اما آن را خیلی دوست دارم، زیرا بسیار متفاوت بود و به خوبی دیده میشد. این نقش از شخصیت اصلی خودم دور بود، اما نقشی بود که بازیگر را با چالش مواجه میکرد و همانطور که میدانید نقشهای منفی جذابتر از نقشهای مثبت هستند، زیرا درام بیشتری دارند.
وی ادامه داد: جالب اینجا است که من نقش منفورترین شخصیت اسلام شیعی، ابن زیاد را بازی کردم. در ابتدا میترسیدم که این نقش را بازی کنم، زیرا این شخصیت در تاریخ بسیار منفور است و تصورم این بود که شاید در خیابان با چوب و سنگ من را بزنند، اما درست برعکس شد و از بازی من در این نقش استقبال زیادی کردند.
وی درباره همکاری خود با حسین فرحبخش نیز گفت: یک روز در منزل بودم، فرحبخش به من زنگ زد و از من برای ساختن یک فیلم به صورت مشترک دعوت کرد تا به دفتر او بروم. من و فرحبخش از نظر فکری دنیای بسیار متفاوتی داشتیم، به همین دلیل با دوستانم مشورت کردم و آنها هم میگفتند او از جهان دیگری صحبت میکند و من از جهانی دیگر، اما وقتی با او صحبت کردم، بسیار از شخصیتش خوشم آمد، زیرا بسیار آدم باهوش، به روز و مهمتر از همه اینکه سینمای تجاری و پرفروش را به خوبی میشناخت.
فرهنگ بیان داشت: فرحبخش به من فیلمنامه تلخ «تکیه بر باد» را داد که من تصور نمیکردم در سینمای تجاری پرفروش شود. بعد از خواندن فیلمنامه به او گفتم سؤالم این است که چرا برای ساخت این فیلم از من دعوت کردید و اینکه این فیلمنامه بسیار تلخ است و او در پاسخ به من گفت اتفاقاً فکر میکنم زمان آن رسیده که فیلم تلخ بسازی و از آنجا که فرحبخش در سینمای تجاری حرفهای بود، شروع کردیم و خوشبختانه با اینکه فیلم بسیار تلخی بود، اما فروش بسیار خوبی داشت، زیرا فیلم خوشساخت تجاری شدهبود.
وی ادامه داد: در فیلم «تکیه بر باد» بازیگرانی همچون زندهیاد داوود رشیدی، امین حیایی، مریلا زارعی و لعیا زنگنه حضور داشتند که همگی عالی بودند. فرهنگ در پایان گفت: در حال حاضر دورخیزی برداشتم تا یکبار دیگر بر اساس آن چیزی که خودم هستم، میاندیشم، سلیقه من است و با آن رشد کردم و شکل گرفتم، فیلمی بسازم که دوست دارم.