رئیس مجلس خبرگان در دیدار کاندیدا‌های انتخابات ریاست‌جمهوری:
باید رهنمود‌ها و توصیه‌های مقام معظم رهبری در رعایت اخلاق و حاکم بودن آن در رقابت‌های انتخاباتی پرهیز از بداخلاقی، بدگویی، تهمت زنی، لجن‌پراکنی و برخورد‌های اهانت آمیز را نصب العین قرار دهید. در مناظرات باید مردم از شما متانت، وقار و سنگینی ببینند، الگوی رئیس‌جمهور شهید آیت الله رئیسی در این زمینه بسیار راهگشا است؛ با رعایت اخلاق اسلامی، شخصیت و تسلط بر خودتان را حفظ کنید و در مواجهه با بد اخلاقی‌ها به سیره پیامبر و ائمه علیهم السلام تمسک جویید، این انتظاری است که مردم از شما دارند. 
مهدی سعیدی
 در نظام اسلامی چرخش قدرت و مکانیزم ادواری انتخابات در بازه چهار ساله، مبتنی بر منطق شایسته‌سالاری شکل گرفته است. مروری بر آنچه در رهنمود‌های حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی در باب مؤلفه‌های مدیریت نظام مردم سالاری دینی آمده، این مطلب قابل احصا است که یکی از مهم‌ترین شاخص‌های صلاحیت افراد برای قرار گرفتن بر صندلی قدرت در کنار صلاحیت‌های اخلاقی و سوابق و مواضع انقلابی، مؤلفه کارآمدی است. کارآمدی در تعریف ساده یعنی توانایی برای انجام امر سپرده شده است. این مؤلفه مبتنی بر اختیاراتی که به فرد داده می‌شود تعیین می‌گردد. 
مناظره اول: بدون لجن‌پراکنی و البته کمی شعاری
چراغ اول مناظرات به‌گونه‌ای کمی تا قسمتی شعاری برگزار شد. البته بحث اقتصادی نه تخصص هیچ‌یک از نامزدهاست و نه اگر تخصصی و فنی باشد، برای مردم قابل استفاده کامل است. با این‌حال تا آن بخش از مناظره که روزنامه جوان پوشش داد چیزی به نام لجن‌پراکنی دیده نشد و این از امتیاز‌های مناظره اول بود
تجربه تعدد نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری با اشتراک گفتمانی واحد به این دوره از انتخابات محدود نمی‌شود، کما اینکه این اتفاق در ادوار گذشته هم سابقه داشته و از هر دو جریان مؤثر کشور یعنی جریان اصلاحات و جریان اصولگرایی نامزد‌هایی بودند که پس از تأیید شورای نگهبان تا ساعات پایانی رقابت‌ها حضور داشتند و در نهایت با توافق یا الزام حزبی و جریانی به نفع نامزد مقبول‌تر و رأی آورتر کنار کشیدند، افرادی که بعد‌ها از آن‌ها تحت عنوان نامزد‌های پوششی یاد شد. 
عباس حاجی‌نجاری
تحقق حماسه‌ای مکمل حماسه بدرقه شهیدان خدمت مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی از مردم و مسئولان در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری است که قرار است در هشتم تیرماه ۱۴۰۳ برگزار شود.
مصطفی قربانی
جریان اصلاحات که در انتخابات اسفند ماه سال گذشته، انتخابات را تحریم کرده بود، در این دور از انتخابات، با اعلام حمایت رسمی از آقای پزشکیان، نسبت به مشارکت در انتخابات، اعلام آمادگی و حضور کرده است.
جایگاه مشاور و مدیر چالش رئیس‌جمهور در میز‌های تخصصی
برگزاری میزگرد‌های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی نامزد‌ها با مشاوران‌شان، این چالش را بین طرفداران نامزد‌ها به میان آورده که آیا یک رئیس‌جمهور باید آن حدی از تخصص و تسلط بر امور را داشته باشد که از مشاوران چونان مشاور و نه چیزی بیشتر استفاده کند و خود بر امور، تسلط و قدرت تشخیص مشورت درست از نادرست را داشته باشد، یا برعکس این مشاوران هستند که باید بر رئیس‌جمهور، حجت و غلبه داشته باشند؟ این چالش به‌ویژه پس از آنکه یکی از نامزد‌ها از برنامه‌محوربودن خود در سایه دولت گذشته سخن گفت و دیگری از زندگی‌کردن با برنامه هفتم و سومی از به‌کارگیری مشاوران به‌علت ناآگاهی خود نسبت به مسائل اقتصادی خبر داد، پررنگ‌تر شد. «جوان» در گزارشی به این چالش پیش‌رو پرداخته است
 علی علوی
حسین انتظامی که دو شب پیش در جایگاه کارشناسان میزگرد‌های فرهنگی تبلیغات انتخاباتی تلویزیون حاضر شده بود، خطاب به نامزد مربوطه گفت که «صریح بگو فیلترینگ را رفع می‌کنی یا نه، چون مردم پاسخ صریح می‌خواهند»! اما درواقع این کارشناس است که باید صریح بگوید رفع فیلترینگ را برای چه می‌خواهد؟!
محمدجواد اخوان
چند روز پیش نگارنده به همراه جمعی از مدیران رسانه‌ها میهمان رئیس سازمان صداوسیما بودیم تا هم از کم‌وکیف برنامه‌های انتخاباتی آن سازمان مطلع شویم و هم نظرات و پیشنهاد‌های خود را در مورد این برنامه ارائه دهیم. یکی از نکاتی که من متذکر شدم در مورد اختیارات رئیس‌جمهور بود.
اصلاح‌طلبان از مجموع کنش‌های نامزد انتخاباتی خود راضی نیستند. برخی حتی از او عصبانی‌اند! در مجموع از نظر آنان نامزد رسمی‌شان با تز «تضعیف نظام برای تن‌دادن به تغییرات» همسو نبوده است. اگر قصه را از یکی‌دو سال پیش بازگویی کنیم، بهتر می‌توان نیت واقعی آنان را از ورود با انگیزه در این انتخابات آن‌هم فقط سه ماه بعد از تحریم انتخابات مجلس فهمید
۳