کد خبر: 728339
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۳
پدر و مادر متجاوز، پس از ارتکاب به جنایتی که 12 سال ادامه داشت دستگیر و مجازات شدند .

باشگاه خبرنگاران: یک خانم اهل " لویی زیانا " پرده از رازی مخوف برداشت و پس از 12 سال خواستار مجازات جنایت کاران که پدر و مادرش بودند شد .

خانم " استسی اسپیون " 41  ساله در" دسامبر " به دادگاه رفت و در خواست گرفتن وکیلی داشت که از او در برابر پدر و مادرش دفاع کند .

این قربانی در گزارش خود ادعا کرد که نا پدری‌ 68ساله و مادر58 ساله اش به مدت 12 سال او را مورد تجاوز قرار داده اند که نتیجه آن به دنیا آوردن 4 فرزند است .

تجاوز های این ناپدری بی رحم که از کودکی شروع شد در حالی بود که مادرش هیچ وقت مداخله نکرد و باعث شد که " اسپیون " در سن 13 سالگی باردار شود  و فرزندان بعدی اش نیز در سن 15 و 18 سالگی به دنیا آمدند .

ناپدری اش در سن 18 سالگی از او خواست که با او ازدواج کند اما رابطه آنها یک سال بعد وقتی وی به جرم اذیت و آزار جنسی به زندان افتاد پایان یافت .

هیئت منصفه دادگاه تصمیم به متهم کردن مادر قربانی در یکم ژوئن گرفت و او به جرم چندین سال تجاوز و اذیت و آزار جنسی و سوء استفاده از کودک به پرداخت 250/000دلار جریمه نقدی محکوم شد و ناپدری و یا همان شوهر اجباری نیز از 30 ژوئن به حبس محکوم شد .

قربانی در گفته های خود افزود که من هیچ راه فرار و یا هیچ انتخاب دیگری نداشتم و باید بگویم که این از مرگ بدتر بود زیرا هرگز پایانی نداشت .

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۸
0
0
لعنت خدا بر این چنین شیطانهایی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار