«داده‌ها» هم‌ردیف نیروی انسانی و از ارزشمندترین دارایی‌های یک سازمان هستند
علم داده توانایی آن را دارد که در میان انبوهی از داده‌ها، الگو‌ها و روابط پنهان را شناسایی کند و این الگو‌ها همان بینشی است که می‌توان از داده‌ها استخراج کرد. این بینش بسته به نوع داده در حوزه‌های مختلف کاربرد دارد از داده‌های هواشناسی گرفته تا تحلیل بازار‌های مالی و بورس. بدون شک یکی از علومی که در آینده نیاز شدیدی به آن در بازار کار احساس خواهد شد علم داده است
یک زن اهل فلوریدا از یک استارت‌اپ سازنده چت بات هوش مصنوعی شکایت و آن را متهم کرده دلیل خودکشی پسر ۱۴ ساله اش در ماه فوریه بوده است.
مدیر ارشد اجرایی یک شرکت فناوری چینی معتقد است هوش مصنوعی در حباب است و پس از ترکیدن آن یک درصد شرکت‌های فعلی فعال می‌مانند. به گفته او هوش مصنوعی ۱۰ تا ۳۰ سال دیگر مشاغل انسانی را می‌گیرد.
در چند هفته اخیر مایکروسافت، گوگل و آمازون از اقدامات بزرگی برای خرید، سرمایه‌گذاری و کمک به ساخت نیروگاه‌های انرژی هسته‌ای خبر داده‌اند
طرح «آینده تو» (Future You) که به کوشش محققان آزمایشگاه رسانه MIT و پژوهشگران بین‌المللی ساخته شده است از هوش مصنوعی استفاده می‌کند تا کاربر را در سن ۶۰ تا ۷۰ سالگی شبیه‌سازی کند
یکی از بحث‌های داغ این روز‌ها درباره هوش مصنوعی، تفاوت بین قضاوت‌ها و تصمیم‌گیری‌های انسان و این فناوری محسوب می‌شود؛ زیرا این دو رویکرد دارای ویژگی‌های اساسی و بنیادین متفاوتی هستند.
محققان دانشگاه اوزاکای ژاپن یک رقابت میان «چت‌جی‌پی‌تی» و رادیولوژیست‌ها برای تشخیص تومور مغزی طراحی کردند که نتایج جالبی داشت.
نقش کلیدی فناوری‌های نوین در جنگ‌های آینده در گفت‌وگوی «جوان» با دبیر ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه
خوشحالم که این بحث مهم مطرح شده‌است. هوش مصنوعی یک ابزار است که توانایی‌های انسان را توسعه می‌دهد. همان‌طور که بشر یک روز سنگ را با دست خود پرتاب می‌کرد، بعدتر توانست با اختراع دستگاهی به نام منجنیق سنگ‌های بزرگ را به مسافت‌های دورتری پرتاب کند. قرن‌ها پس از آن نیز با اختراع باروت و ساخت گلوله‌های انفجاری، توپخانه‌ها پدید آمد که مقیاس پرتاب را عوض کرد. 
به موازات این رویداد‌ها شاهد مطالبه برخی در داخل و خارج از ایران هستیم که جامعه جهانی (بخوانید سازمان ملل) دخالت کند و مانع کشتار صهیونیست‌ها شود، ولی تنها اتفاقی که طی سال گذشته شاهد آن بودیم، موضع‌گیری‌های منفعلانه و کمرنگ گوترش و تعدادی مصوبه بدون ضمانت اجراست که رژیم اشغالگر را متوقف نکرده و نخواهد کرد. 
در آزمایشی که پلیس آوون و سامرست با استفاده از یک ابزار هوش مصنوعی ساخت استرالیا موسوم به سوزه (Söze) انجام داد، این بستر تحقیق دیجیتال روی ۲۷ پرونده پیچیده آزمایش شد. نتایج نشان داد که هوش مصنوعی توانسته است تمام شواهد موجود را ظرف ۳۰ساعت بررسی کند. برآورد شده است که بررسی دستی همان اطلاعات برای انسان تا ۸۱ سال زمان می‌برد. 
۴