کرسی آزاد اندیشی (بررسی ارتباط مسئولیت پذیری اجتماعی و امر به معروف و نهی از منکر) با همکاری معاونت علمی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان لرستان و شورای امر به معروف دانشگاه پیام نور استان لرستان برگزار شد.
مدیر حوزه علمیه لرستان:
حجت الاسلام عبداللهی تبیین ترویج فرهنگ مهدویت را نیاز جامعه خواند و گفت: رشد معنوی و اجرای عدالت از اهداف فرهنگ مهدویت است.
فرمانده انتظامی لرستان گفت: محموله قاچاق شامل ۳۰ هزار قلم لوازم خانگی و آشپزخانه به ارزش ۱۳ میلیارد ریال در خرم آباد کشف و ضبط شد.
فرمانده بسیج دانشجویی استان لرستان:
کریمی با اشاره به اینکه ترویج ارزش ها از اهداف اردوهای راهیان نور است، اظهار داشت: امسال بالغ بر ۲ هزار دانشجوی استان لرستان به اردوی راهیان نور اعزام می شوند.
مدیر حوزه های علمیه لرستان:
حجت الاسلام عبداللهی با بیان اینکه امر به معروف بنیان خانواده را مستحکم می کند، گفت: آن مدل تربیتی که آیات و روایات مطرح می کنند؛ در سایه تحقق امر به معروف و نهی ازمنکر ممکن است.
استاندار لرستان:
زیویاربا بیان اینکه ترویج فرهنگ اعتکاف و تداوم برنامه های آن مورد تاکید است، گفت: فرهنگ اعتکاف نباید تنها به یک روز محدود شود.
استاندار لرستان:
استاندارلرستان: حادثه تروریستی کرمان نشانه حقارت دشمن است و عوامل این حادثه تروریستی به زودی به سزای عمل خود می رسند.
امام جمعه کوهدشت:
حجت الاسلام طهماسبی با اشاره به اهمیت و نقش مساجد در جامعه گفت: با احیای کارکردها مساجد به مرکز فرماندهی امور فرهنگی تبدیل شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان:
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از شناسایی ۱۰۴ صنعت آلاینده استان در سه ماهه سوم امسال و رفع آلایندگی ۳۲ صنعت در سه ماهه دوم سال خبرداد.
در بیانیه سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان به مناسبت گرامیداشت یوم الله 9 دی آمده است: در 9 دی با تجلی دست قدرت الهی و سیلیِ محکم نسل سوم و با بصیرت انقلاب و با حضور بی‌نظیرِ مردم فتنه 88 خنثی شد.
۸