مسوول دفتر آستان قدس رضوی در شاهرود گفت: امسال تعداد یکهزارو500تن از شهروندان شاهرودی در سامانه خادمیاران رضوی ثبت نام کرده اند که از این تعداد 560 تن با تکمیل پرونده به آستان قدس معرفی و 280 تن موفق به خدمت در حرم شده اند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت: سن ازدواج در بین جوانان با وجود مشوق های فراوان فرهنگی و اجتماعی بسیار بالاست و دلایل این مساله باید بررسی شود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: کیفی سازی و کاهش مراکز دانشگاهی علمی کاربردی با توجه به نیاز روز جامعه از اولویت های این دانشگاه است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی و درمانی شاهرود گفت: بخش آنژیوگرافی، آنژیوپلاستی و جراحی قلب بیمارستان امام حسین (ع) با انجام نخستین آنژیوگرافی مورد بهره برداری قرار گرفت.