مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی گفت: ساخت ۲ هزار و ۲۵۰ واحد مسکونی برای مددجویان زیر پوشش این نهاد از محل تفاهم نامه ها در دست اقدام است که تا پایان سال 1402 تمامی آن تحویل داده می شود.
مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی گفت: ساخت ۲ هزار و ۲۵۰ واحد مسکونی برای مددجویان زیر پوشش این نهاد از محل تفاهم نامه ها در دست اقدام است که تا پایان سال 1402 تمامی آن تحویل داده می شود.
مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی گفت:742 میلیون تومان مساعدت مالی و لوازم التحریر توسط دستگاه های اجرایی و نیکوکاران استان در شور محوری عاطفه ها(۲۴ شهریور ماه) به دانش آموزان نیازمند کمک شد.
مدیرکل صمت خراسان شمالی گفت: گواهی کشف معدن آلبلاغ شهرستان اسفراین صادر و به سازمان توسعه، نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو) به عنوان بهره‌بردار این معدن ابلاغ شد.
برگزاری جلسه کارگروه صنعت، معدن و تجارت پدافند غیرعامل استان با حضور معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور
جلسه شورای قضایی خراسان شمالی به ریاست حجت الإسلام والمسلمین براتی زاده، رئیس کل دادگستری خراسان شمالی برگزار شد.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی گفت: با الحاق ۴۷ هکتار به محدوده شهر بجنورد و ۱۰ هکتار به محدوده شهر درق در راستای نهضت ملی مسکن، مطالعات طرح هادی شهرهای چنارانشهر و آوا و تخصیص حدود ۲۰ هکتار از اراضی ملی محور باباامان به کاربری گردشگری در ششمین جلسه کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط زیست استان در سال ۱۴۰۱ موافقت گردید.
مدیر مخابرات منطقه خراسان شمالی از آغاز اجرای فاز دوم فیبرنوری طرح (USO) به میزان 400کیلومتر در راستای توسعه زیرساختهای استانی خبر داد.
743 طرح همزمان با هفته دولت در خراسان شمالی با اعتبار هزار و 948 میلیارد تومان بهره برداری و کلنگ می شود.
۵