فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل گفت: شایسته است نسل امروز و آینده ما با شناخت عمیق از رخدادهای دوران دفاع مقدس سرسپرده این اصالت و حقانیت واقعی باشند.
مسؤول بسیج دانشآموزی استان اردبیل گفت: در گرامیداشت هفته دفاع مقدس و در قالب نمایشگاه رزمی، فرهنگی کربلای چهار بیش از پنج هزار و 500 دانشآموز از بخش ایستگاه نقاشی بسیج دانشآموزی بازدید کردند.
فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل گفت: فلسفه و ماهیت عزاداری امام حسین(ع) به گونهای است که پیام اصیل آن جامعه اسلامی را به معنای واقعی از انحراف و کجرویها دور نگه داشته و به آن مصونیت میبخشد.
فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل گفت: خون شهدا به انقلاب اسلامی عظمت، بها و جاودانگی ابدی بخشیده و سبب شده تا جمهوری اسلامی ایران چون نگینی در منطقه و جهان بدرخشد.
فرمانده تیپ 40 ارتش گفت: عربستان و سران آلسعود بدانند که اگر کوچکترین کمعقلی و بیاحتیاطی در مقابل جمهوری اسلامی داشته باشند سختتر و شدیدتر از صدام با آنها مقابله کرده و این خائنان را سرجایشان مینشانیم.
فرمانده تیپ 40 ارتش گفت: دشمن اگر بخواهد کم عقلی کند و به سمت جمهوری اسلامی ایران تعرضی داشته باشد قطعاً بدون اینکه دستش را روی ماشه گذاشته باشد با خاک یکسانش خواهیم کرد.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل گفت: منظومه «حیدر بابایه سلام» استاد شهریار شیوهنامه سبک زندگی ایرانی – اسلامی است که میتواند در صیانت فرهنگ و اصالت زندگی ایرانی – اسلامی نقشآفرینی کند.