رئیس دامپزشکی ماکو گفت: طی نیمه نخست سال جاری و پس از بازدیدها و نظارت های بهداشتی در قرنطینه مرز بازرگان برای 13 میلیون و 381 هزار و 693 کیلوگرم از انواع فرآورده های دامی مجوزهای ترانزیتی صادر شد.
رئیس پلیس فتای آذربایجان غربی گفت: با توجه به داغ شدن بازار فروش خودرو از طریق سایت های فروش و استقبال مردم از این فرصت، احتمال سوءاستفاده سودجویان از این موضوع وجود دارد.
مدیر جهاد کشاورزی سردشت با اشاره به اهمیت تاریخی وهویتی کشت انگور سیاه در این شهرستان گفت: انگور سیاه حیثیت و شناسنامه سردشت است و بیش از ۵۰ هزار خانوار در نهایت سختی از این راه امرار معاش می کنند.
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به قیمت پایین انگور سیاه سردشت گفت: قیمت انگور سیاه سردشت با هزینه های تولید آن همخوانی ندارد.
رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: آذربایجان غربی با بیش از ۲۳هزار هکتار تاکستان قطب اول تولیدانگور بوده و سردشت با بیش از ۵ هزار هکتار انگور سیاه به صورت خودرو و جنگلی ۳۵ هزارتن محصول ارگانیک تولید می کند.