فرمانده سپاه عاشورا گفت: در قالب رزمایش همدلی و کمک مومنانه که امروز در آستانه ماه مبارک رمضان در مناطق مختلف آذربایجانشرقی آغاز شد، ۴۰ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان استان توزیع میشود.
فرمانده سپاه عاشورا گفت: در حال حاضر دو هزار و ۷۵۷ نفر گروه جهادی اعم از دانشجویان، جوانان و کارگروههای پزشکی هستند که ۹۰۰ پروژه را در مناطق محروم انجام خواهند داد.
از غربالگری مردم تا ایجاد۲۰۰ کارگاه تولید مواد بهداشتی
فرمانده سپاه عاشورا به شناسایی افراد بیبضاعت و کم بضاعت توسط پایگاههای محلات اشاره کرد و گفت: توسط خیرین و مردم به این افراد بستههای معیشتی اعطا شد به طوریکه تاکنون بیش از ۵۲ هزار بسته معیشتی توزیع شده است.
فرمانده سپاه عاشورا با تاکید بر اینکه این مجموعه بر اساس منویات فرماندهی کل قوا حرکت میکند، گفت: قطبنمای تمام فعالیتهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ولایت فقیه است.
فرمانده سپاه ناحیه مراغه با اشاره به تلاش سازمانهای خدماترسان و گروههای جهادی در شرایط مختلف گفت: خدماترسانی در روزهای سخت شیوع بیماری کرونا، انسانیترین خدمت برای جامعه است.
فرمانده سپاه عاشورا اعلام کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۴۳ هزار و ۹۶۵ بسته معیشتی در کل استان جمع آوری و توزیع شده که بیشترین آن مربوط به شهر تبریز است.
به دنبال خودداری شرکتهای خدمات نصب و نگهداری دوربینهای مدار بسته شهر تبریز در بخش ویژه کرونا بیمارستان امام رضا(ع) از ترس مبتلا شدن به کرونا، دوباره بسیج پای کار آمد.
فرمانده سپاه عاشورا از تشکیل قرارگاه بسیج ملی مبارزه با کرونا در استان خبر داد و گفت: هدف از تشکیل این قرارگاه و اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا، قطع چرخه بیماری بین افراد مبتلا و سالم است و در جریان آن، تمام افراد با هماهنگی مراکز سلامت و پایگاههای مقاومت بسیج غربالگری خواهند شد.