زنوزی:
مالک باشگاه فرهنگی، ورزشی و اقتصادی تراکتور تبریز گفت: هواداران این تیم بزرگ به هیچ عنوان دنبال جام فلزی نیستند و برای آنها ارزش‌ها و جوانمردها اولویت است.
سرپرست باشگاه فرهنگی، ورزشی ماشین‌سازی تبریز با بیان اینکه هزینه فوتبال بر عهده باشگاه ها ولی تصمیم گیری دراختیار افراد دیگری است، خواهان افزایش نقش آفرینی باشگاه ها در تصمیمات فدراسیون فوتبال شد.
سرپرست تراکتور:
سرپرست باشگاه فرهنگی، ورزشی و اقتصادی تراکتور گفت: با توجه به اینکه فوتبال ایران برخلاف کشورهای اروپایی، تنها هزینه بوده و درآمدی از آن عاید تیم‌ها نمی‌شود، پس بهتر است مسابقات لیگ نوزدهم نیمه تمام به پایان برسد.
مدیرعامل باشگاه تراکتور:
مدیرعامل باشگاه تراکتور تبریز گفت: با وجود اینکه این باشگاه در دو جام مدعی است اما از هر تصمیمی که فدراسیون درباره آینده لیگ بگیرد، تبعیت می‌کند.
رییس هیات مدیره باشگاه تراکتور تبریز روز یکشنبه با ارسال نامه‌ای تند و انتقادی نسبت به عملکرد صدا و سیما، اعلام کرد: از این پس این باشگاه اجازه ورود دوربین‌های این سازمان به استادیوم بازی‌های خانگی تراکتور را نخواهد داد.
اعضا هیات مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی ماشین‌سازی تبریز با استعفای هوشنگ نصیرزاده مدیرعامل این باشگاه وافقت کردند.
سرمربی تیم فوتسال مس سونگون ورزقان با اشاره به برد ۲ بر صفر تیمش مقابل ستارگان ورامین گفت: بازیکنانم با سربلندی به مرحله فینال رسیدند.
زنوزی:
مالک باشگاه تراکتور تبریز در پاسخ به اظهارات یکی از پیشکسوتان فوتبال، گفت: متاسفانه خارج شدن فوتبال ایران از حالت دو قطبی سرخ و آبی پایتخت برای عده‌ای قابل قبول نیست.
سرمربی تراکتور با اشاره به از عدم امکان مساوی در جام حذفی، می‌گوید که این رقابت‌ها به معنای همه یا هیچ است.
تیم فوتبال تراکتور با برد ۴ بر یک مقابل مس کرمان به مرحله نیمه نهایی جام حذفی صعود کرد.
۸