شهید آیت‌الله «حسین غفاری» به سان شهابی که ظلمت را شکافت
فعالیت‌های افشاگرانه و آگاهی‌بخش آیت‌الله غفاری با وجود کنترل شدید ساواک در سنگر مسجد و اجتماع، روزبه‌روز گسترش یافت. در گزارش‌های متعدد ساواک آمده است که آیت‌الله غفاری از روحانیان مخالف دولت در مساجد و شهرستان‌های مختلف، مطالبی علیه رژیم پهلوی بیان می‌کند.
«حزب توده، فرقه بهائیت و رژیم پهلوی» هدف مبارزات زنده‌یاد محمدتقی فلسفی، سرحلقه خطبای دینی معاصر
در حیات تبلیغی وی، مبارزه با جریانات انحرافی و دین‌ستیز، مکانتی ویژه دارد. فلسفی در زمره آنان است که با تبلیغات الحادی حزب توده، توسعه برنامه‌ریزی‌شده فرقه وابسته بهائیت و در نهایت رویکرد‌های اسلام‌ستیزانه رژیم پهلوی، به مبارزه‌ای جدی مبادرت کرد و در این طریق، دشواری‌های فراوانی را متحمل شد. زنده نگه‌داشتن یاد چنین آزاده‌ای دلیر، تلاش برای بقای فرهنگ اسلامی و شیعی قلمداد می‌شود. در مقال پی آمده، بخش‌هایی از کارنامه مبارزاتی زنده‌یاد فلسفی مورد بازخوانی قرار گرفته است. امید آنکه تاریخ‌پژوهان معاصر و عموم علاقه‌مندان را مفید و مقبول آید.
روایت‌ها و تحلیل‌هایی از رویداد شهادت آیت‌الله دکتر محمد مفتح
از بدو پیدایش گروه فرقان، عده‌ای بر این باور بودند گروهی اینچنین سطحی و با هویتی نه چندان معلوم، نمی‌توانند در جایگاه آمران و حتی عاملان ترور‌ها قرار گیرند. برخی انسجام تشکیلاتی فرقانیان را به هم‌پیمانی نامرئی با سازمان موسوم به مجاهدین خلق و حتی عده‌ای نیز آن را به مراوده با سفارت امریکا و سازمان سیا مرتبط دانسته‌اند
زنده‌یاد علامه محمدتقی جعفری تجربه عبور از فلسفه و نیل به حکمت
علامه جعفری بعد‌ها و در گفتگو با یکی از فضلا با صراحت بیشتری از دام‌های موجود در طریق نشو و نمای علمی خویش سخن گفت. وی به صراحت اذعان دارد که مال، مقام و شهرت علمی در زمره موانعی است که در مسیر وی خودنمایی کرده تا او را از نیل به لذت تعلیم و تعلم بازدارد.
۲