کد خبر: 936840
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۱
جهانگبری:
معاون رئیس جمهور گفت: با خیل عظیمی از جوانان که سرمایه های کشور هستند و در سن تولید و ثروت قرار دارند، باید غصه بخوریم که نتوانستیم کاری برای آنها ایجاد کنیم.

جوان آنلاین: «اسحاق جهانگیری» روز سه شنبه در بیست و پنجمین همایش ملی بیمه و توسعه که در مرکز همایش های برج میلاد با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی و مدیران صنعت بیمه برگزار شد، افزود: اقتصاد کشور نیازمند آن است که متناسب با جایگاه ایران از وضعیت بهتری برخوردار باشد و اقتدار کشور در منطقه پرآشوب خاورمیانه مساله حیاتی و جدی است.
وی تصریح کرد: ما به عنوان مسئولین بخش اقتصادی کشور وظیفه داریم به مسائل این بخش به طور جدی بپردازیم و در مسیر اقتدار کشور، اقتصاد مقتدر را رقم بزنیم تا رشد اقتصادی مطلوب داشته باشیم و سرمایه گذاری مناسب اتفاق بیفتد.
معاون اول رییس جمهوری همچنین گفت: آمریکایی ها و کشورهایی که به هر حال با ملت ایران دشمنی دارند، سعی می کنند در مقطعی که کشور به سمت توسعه حرکت می کند، موضوع جدیدی را تحمیل کنند تا نگذارند چرخ اقتصاد به پیش برود.
جهانگیری ادامه داد: این بار آمریکایی ها دست به حرکتی زدند که اعتبار خودشان را در فضای بین المللی دچار مشکل کرد، چرا که آمریکایی ها مدعی اجرای مصوبات شورای امنیت سازمان ملل بود برخلاف قطعنامه این شورا از برجام خارج شد و ایران را مورد تحریم ظالمانه قرار داد و جنگ واقعی اقتصادی و روانی علیه ملت آغاز کرد.
وی خاطرنشان کرد: در این مسیر تاکنون از نظر اخلاقی ملت برنده این شرایط بوده و سازمان های بین المللی مکرر در گزارش های خود به متعهد بودن ایران اقرار کرده اند و جزء رژیم صهیونیستی و یکی دو کشور، دیگر کشورها از آمریکا حمایت نکردند.
معاون اول رییس جمهوری تصریح کرد: امروز چالش اصلی مقابله با تحریم های ظالمانه آمریکا است و گاهی اولویت های کشور جابجا می شود، در سال 94 و 95 در چنین روزهایی از فضای بزرگ سرمایه گذاری و حرکت به سمت جذب منابع خارجی سخن می گفتیم البته این بحث امروز هم ادامه دارد ولی اولویت ما جابجا شده و اولویت امروز اداره کشور کمک به اداره زندگی مردم در مقابل تحریم های آمریکاست.
جهانگیری افزود: مقامات آمریکایی به رغم مخالفت جامعه جهانی می خواهند سیاست های خود را در دنیا عملیاتی کنند و از دیگر کشورها انتظار تبعیت دارند و این تحول مهمی در فضای بین المللی است چرا که یک جانبه گرایی وحشتناکی را حاکم می کند و اگر در مقابل این یک جانبه گرایی ایستادگی نشود این حرکت لجام گسیخته می تواند به استقلال همه کشورهای جهان در قرن 21 آسیب بزند و کشورها را مجبور کنند روش های دیگری اتخاذ کنند.
وی خاطرنشان کرد: هدف تحریم ها، اقتصاد و زندگی مردم است و تجربه ای که ما از تحریم ها داریم در دورانی که تحریم علیه کشور اتفاق می افتد بیشترین آسیب به بیماران، سالمندان، کودکان و اقشار ضعیف جامعه وارد می شود ولی آمریکایی ها به دروغ اظهار می کنند که این تحریم ها تنها هدفش دولت ایران است.
جهانگیری با بیان این که ما قادر هستیم با برنامه ریزی، فشارها را به حداقل کاهش دهیم تا زندگی مردم دچار آسیب جدی نشود، گفت: پیش نیاز این اقدام، انسجام داخلی است و هر حرکتی که موجب بر هم خوردن وحدت شود، خواسته یا ناخواسته در جهت سیاست های آمریکا است. کشوری سربلند از تحریم خارج می شود که در داخل از وحدت برخوردار باشد و مدیرانی که مسئولیت پذیرفتند باید در دوره فشار و تحریم به طور تمام وقت و با کار جدی در صحنه عمل حضور داشته باشند.
وی تاکید کرد: ما نیازمند هستیم که به صورت هماهنگ در صحنه حضور داشته باشیم و ظرفیت هایی که در کشور وجود دارد برای عبور از بحران برنامه ریزی کنیم. 
معاون اول رییس جمهوری ادامه داد: آمریکا در تحریم جاهای حساس را هدف گذاری کرده است اگر چه گفتند، نمی گذاریم نفت ایران به فروش برسد به دنبال این هستند که جابجایی پول در مسیر بانکی با کشورهای دنیا انجام نشود و حمل و نقل کالا اتفاق نیفتد البته ما هم در این مسائل ایستادگی کردیم و به پیش می رویم و با برنامه ریزی مسیر خود را ادامه خواهیم داد.
جهانگیری با بیان این که در سیاست های خود کاهش اتکا به درآمد نفت، همواره در دستور کار قرار داشته است، گفت: در بودجه 98 که در وقت مقرر تنظیم شد پیامش این است که دولت به رغم همه فشارها در زمان لازم ، بودجه را تنظیم کرد و در آن به کاهش اتکای به نفت تاکید شده است.
وی با یادآوری این که بعید می دانم در بودجه سال آینده سهم درآمد نفت از 25 درصد خیلی بالاتر باشد، افزود: اگر دستگاه های دولتی به طور جدی به سمت صرفه جویی حرکت کنند حتما می توانند با این 25 درصد کار خود را انجام دهند.
معاون اول رییس جمهوری افزود: ایران کشور پهناور در حوزه حمل و نقل است، آمریکا تلاش دارد شرکت هایی را که طرف قرارداد با ایران هستند در فشار قرار دهد تا از ارائه خدمات دست بردارند و برخی از این شرکت ها نیز در این مسیر قرار گرفتند هر چند غیراخلاقی عمل کرده اند ولی آنها به فکر منفعت خود هستند.
جهانگیری با طرح این سوال که آیا سیستم ایران قادر است بلافاصله موضوعی را جایگزین کند، یادآور شد: یکی از نقش ها برای جایگزینی شرکت های خارجی، می تواند توسط صنعت بیمه اعمال شود و انتظار داریم صنعت بیمه به گونه عمل کند که هیچ بخشی احساس نکند که با مشکل و بحران روبروست و باید بتواند نیاز کشور را تامین کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود همچنین گفت: ما از صنعت بیمه انتظار داریم تا از حمل و نقل کشور حمایت کند تا به حیات کاری خود ادامه دهد و هیچ نفتکشی نباید با حمل کالا مشکل داشته باشد و هیچ کشتی با نگرانی روبرو شود.
جهانگیری یادآور شد: شرکت های بیمه و صنعت بیمه خدمات زیادی انجام داده اند و هیچ کشوری توسعه یافته و یا در حال توسعه را نمی توان یافت که این صنعت متناسب با آن قابل قبول نبوده باشد و توسعه اقتصادی هر کشوری موجب توسعه صنعت بیمه و بالعکس می شود.
وی ادامه داد: امروز هیچ صنعت توسعه نمی یابد مگر این که به صنعت دانش بنیان متکی باشد و در دهه های اخیر بخش قابل توجهی از پیشرفت های صنعتی در شرکت های دانش بنیان بودند.
معاون اول رییس جمهوری همچنین اظهار داشت: در سال های اخیر برخی شرکت ها در حوزه فناوری اطلاعات راه اندازی شد که بخش های خدمت رسانی که در روش های سنتی 30 الی 40 سال طول می کشید تا به اهداف خود برسند، زودتر از زمان خود به مقاصد اصلی خود دست یافتند.
جهانگیری خاطرنشان کرد: فناوری اطلاعات امروز جزء جدایی ناپذیر از همه بخش های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مردم شده و استارتارپ ها و بخش های مختلف در کنار دانشگاه ها و واحدهای تولیدی تبدیل به واقعیت قابل توجه شده اند و امیدواریم استارتاپ ها در صنعت بیمه بتواند به یکی از بازیگران اصلی تبدیل شوند.
وی با بیان این که بدون تردید صنعت بیمه از پایه های اصلی اقتصاد کشور است، گفت: مهم ترین اولویت ایران در همه مقاطع توسعه پایدار کشور بوده و در توسعه پایدار توسعه اقتصادی بیش از جوانب دیگر توسعه مورد توجه است و فشارهایی که امروز به کشور وارد می شود به سمت اقتصاد می رود تا بتواند با زمین گیر کردن آن به سایر بخش های آسیب برساند.
معاون اول رییس جمهوری خاطرنشان کرد: یکی از چالش های مهم امروز خانواده های ایرانی مساله بیکاری فرزندان خصوصا فرزندان تحصیلکرده آنان است، با خیل عظیمی از جوانان که سرمایه های کشور هستند و در سن تولید و ثروت قرار دارند، باید غصه بخوریم که نتوانستیم کاری برای آنها ایجاد کنیم.
جهانگیری یادآور شد: چه کشورهایی در دنیا هستند که آرزوی داشتن جمعیت جوان را دارند، چون این یک فرصت توسعه برای هر کشور است ولی آنها مجبور به پذیرش مهاجران برای تامین این ظرفیت هستند.
وی ادامه داد: ثبات اقتصادی پیش نیاز هر اقدام توسعه ای است و شاخص های آن تورم، سود بانکی و نرخ ارز است و انتظاراتی که فعالان اقتصادی از سیاستمداران و مسئولان دارند، این است که در فضای با ثبات اقتصادی به فعالیت بپردازند و صنعت بیمه، بورس و بانک سه محور اصلی هستند که اگر بخواهیم که به اقتصاد به طور جدی بپردازیم می توانند این سیاست ها را عملیاتی کنند.
معاون اول رییس جمهوری تصریح کرد: در دولت یازدهم تلاش کردیم تا اقتصاد کشور در چنین شرایطی قرار گیرد تا ثبات به اقتصاد باز گردد و تعامل با دنیا برقرار شود و در مسیر جذب سرمایه گذاری حرکت کنیم.
معاون اول رییس جمهوری گفت: اطمینان می دهم دولت در کنار صنعت بیمه قرار دارد و اختصاص چند میلیارد دلار در شرایط خاص به این صنعت کار دشواری نخواهد بود. 
جهانگیری در بخش دیگری از سخنان خود افزود: انتظار ما از صنعت بیمه توجه به مساله اعتماد عمومی است چرا که هیچ سرمایه ای برای این صنعت و حتی کشور از اعتماد عمومی بالاتر نیست . 
وی ادامه داد: تمرکز دشمن هم بر این مساله قراردارد تا امید مردم که اصلی ترین سرمایه کشور است را نا امید کند وتا زمانی که مردم امید واعتماد داشته باشند صنعت بیمه بزرگترین سرمایه برای صنعت بیمه اعتماد خواهد بود که باید از آن حفاظت وصیانت کند. 
معاون اول رییس جمهوری گفت: باید طرح هایی تدوین کنیم تا رضایت بیمه گذار فراهم شود و مردم احساس کنند بیمه پشتوانه جدائی ناپذیر از آنها خصوصا در روزهی سخت است . 
جهانگیری افزود: در زلزله کرمانشاه یک لحظه تلخ وسختی برای مردم بوجود آمد و آن لحظه ای تنها کسی که به فریاد می رسد صنعت بیمه است که باید با فرهنگ سازی به مردم اطمینان دهد که بهترین پشتوانه مردم در روزهای سخت است. 
وی با یادآوری این که صنعت بیمه باید بتواند برای سرمایه های خرد اقتصادی و حوادثی از قبیل زلزله ، سیل و آفت های کشاورزی طرح های قابل اطمینان بخش ارائه دهد، گفت: فکر می کنم بیمه باید بتواند جایگاه خود را در اقتصاد کشور پیدا کند و فرهنگ سازی در این زمینه انجام شود، رسانه ها نیز به کمک این صنعت بیایند تا اعتماد مردم جلب شود. 
معاون اول رییس جمهوری اضافه کرد: بیمه زندگی می تواند در همه بخش های زندگی مردم خدمات خوبی ارائه کند و بسیاری از موضوعات را پوشش دهد. 
جهانگیری یادآور شد: انتظار اقتصاد کشور از صنعت بیمه زیاد است و این صنعت قادر است با برنامه ریزی و ارائه طرح های مناسب در شرایط خاص بسیاری از موضوعات را حل و فصل کند و دولت هم با تمام توان در کنار این صنعت بوده واز آن حمایت خواهد کرد.

غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۳
0
0
بازهم انتخابات .بازهم جوانان.بازهم اشتغال .بازهم آزادی.بازهم یادتان هست....بازهم توروخدا به من رای بدین...
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار