کد خبر: 931240
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۶
گفت‌وگو با سرپرست کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی جاکارتا درپی کسب عنوان سومی مسابقات
کاروان ورزشی ایران با شعار «خودباوری و امید» در حالی توانست مقام سوم بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ را با ۵۱مدال طلا، ۴۲ نقره و ۴۳ برنز از آن خود کند که بهترین نتیجه ادوار ورزش جانبازان و معلولان کشورمان را در این بازی‌ها به دست آ‌ورد.
وحید صابری

کاروان ورزشی ایران با شعار «خودباوری و امید‌» در حالی توانست مقام سوم بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ را با ۵۱مدال طلا، ۴۲ نقره و ۴۳ برنز از آن خود کند که بهترین نتیجه ادوار ورزش جانبازان و معلولان کشورمان را در این بازی‌‌‌ها به دست آ‌ورد.
هادی رضایی، سرپرست کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی جاکارتا در گفت‌وگو با «‌جوان آنلاین‌» گفت: واقعاً این عنوان برازنده کاروان ما بود. بچه‌های ما حتی پتانسیل سکوی دومی را داشتند. به نظرم ملی‌پوشان معلول بهترین نتیجه ممکن را کسب کردند‌. ما باید از الان توقعات را از بحث ورزش خارج کرده و به سمت مسئولان ببریم. ببینید از دیروز که ما وارد کشور شدیم‌، همه مسئولان دوست دارند با قهرمانان عکس بگیرند، اما به نظر من مسئولان باید به فکر حل مشکلات معلولان باشند. بسیاری از ویلچرهای بسکتبال با ویلچر معلولان خارج از استاندارد است و باید هر چه زودتر فکری به حال آنها کرد و یا تفنگ تیراندازان‌. در کل مسئولان سعی کنند به جای عکس گرفتن‌، مشکلات موجود را حل کنند.
وی درباره اینکه تصور می‌کردند عنوان سومی را کسب کنند، اظهار داشت: ببینید برنامه‌ریزی اول ما حفظ جایگاه چهارمی بود بعد ارتقا. ما باید اول جایگاه خودمان را تثبیت می‌کردیم ضمن اینکه نیم‌نگاهی به رده بالاتر داشتیم. ما اگر از همان ابتدا فقط برای عنوان چهارمی پا به میدان می‌گذاشتیم نمی‌توانستیم حتی رده چهارمی را تکرار کنیم. به هر حال خدا را شکر که در سومین دوره توانستیم عنوان سومی را کسب کنیم. ما با آسیب‌شناسی که قبل از مسابقات انجام دادیم، توانستیم این افتخار را کسب کنیم. در واقع همه بعد از مسابقات آسیب‌شناسی می‌کنند اما با توجه به برنامه‌ریزی و اهداف‌مان این مشکلات را قبل از آغاز رقابت‌‌ها آسیب‌شناسی کردیم و توانستیم این عنوان مهم را کسب کنیم. ما امسال ۲۰۷ ورزشکار اعزام کردیم که پنج جوان ۱۷ ساله فقط در والیبال بودند. تمامی ملی‌پوشان بر اساس مبنای کیفی انتخاب شدند. کسانی به مسابقات اعزام شدند که می‌دانستیم مدال‌آور هستند. از ۲۰۷ ورزشکاری که به رقابت‌‌ها اعزام کردیم ۱۳۶ نفر توانستند مدال کسب کنند که این واقعاً شاهکار بود و نشانگر این است که کیفیت کاری بچه‌‌‌ها بسیار خوب بوده‌ است و تمرینات خوبی داشته‌اند.
سرپرست کاروان ایران با انتقاد از برخی مسئولان اظهار داشت: متأسفانه به‌رغم تمام شایعاتی که شنیده می‌شود هیچ حمایتی از طرف مسئولان قبل از اعزام صورت نگرفت، اما ورزشکاران با شعار توکل و تلاش و خودباوری که وجود داشت، توانستند به مدال‌های مختلفی دست پیدا کنند. ما تمام کار‌‌ها را خودمان انجام دادیم. در اندونزی سعی کردیم تمام مشکلات بچه‌‌ها را برطرف کنیم. حتی مشکل غذای ملی‌پوشان را برطرف کردیم. گروه پزشکی بسیار خوبی را همراه خود بردیم تا ورزشکاران فارغ از هرگونه بیماری حتی سرماخوردگی، بتوانند در مسابقات به بهترین شکل ممکن مسابقه دهند.
رضایی در ادامه افزود: بحث مدال‌آوری بانوان در این دوره نسبت به دوره قبل افزایش چشمگیری داشت، در حالی که ما فقط نسبت به اینچئون ۱۷ نفر از بانوان را اعزام کرده بودیم. با توجه به اینکه ما نمی‌توانیم در تمامی رشته‌های بانوان در مسابقات آسیایی شرکت کنیم باید به رشته‌‌هایی روی بیاوریم که در بحث حجاب مشکلی برای ورزشکار به‌وجود نمی‌آورد، مثلاً یکی از رشته‌های پر‌مدال در آسیا بولینگ است. اگر بتوانیم استعدادیابی کنیم و پشتوانه‌سازی خوبی در این رشته برای بانوان انجام دهیم، قطعاً در آینده مدال‌های بیشتری توسط بانوان کسب خواهد شد.
وی در خصوص پرداخت جوایز ورزشکاران گفت: هدیه ورزشکاران به صورت دلاری پای سکو به مدال‌آوران پرداخت شد. جایزه ورزشکاران طلایی ۵‌هزار دلار، نقره هزار دلار و برنز ۵۰۰ دلار بود که پرداخت شد اما جوایز سکه را وزارت ورزش باید بدهد که ان‌شاءالله درآینده طی مراسمی پرداخت می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار