کد خبر: 913049
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۱
رحیم مخدومی با اشاره به جشنواره کتابخوانی رضوی مطرح کرد
نویسنده و ناشر آثار دفاع مقدس گفت: برای فرهنگسازی و تبلیغ کتاب و جشنواره رضوی باید روی نخبه‌ها سرمایه‌گذاری شود که خود جماعتی را همراه خود دارند.
رحیم مخدومی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران پویا با اشاره به جشنواره کتابخوانی رضوی گفت: باید برای این جشنواره تبلیغات گسترده‌ای صورت گیرد تا هم برای قشر بی‌تفاوت به امر مطالعه انگیزه ایجاد شود و هم قشری که اهل مطالعه هستند، اما موضوع خاص جشنواره خیلی مورد توجه‌شان نبوده است، لذا کار تبلیغات به نوعی هدایتگری به سمت مطالعه و سیره رضوی است که انتظار می‌رود نهاد کتابخانه‌ها در امر تبلیغات فعال عمل کند.
وی با اشاره به ترویج سیره رضوی از طریق این جشنواره بیان کرد: جشنواره کتابخوانی رضوی در افزایش نرخ کتابخوانی و افزایش مطالعه در باب سیره رضوی بسیار مؤثر است. آنقدر موضوعات مورد مطالعه متعدد و متکثر هستند که به طور طبیعی اکثر افراد جامعه این امکان را ندارند که موضوعات خاص مانند سیره رضوی را رصد کنند و بالطبع بر عهده خواص و ارگان‌هاست که موضوعات مورد نیاز جامعه را برجسته کنند تا دیده شود که نهاد کتابخانه‌های عمومی از طریق جشنواره‌ها این مهم را عملی کرده است.

مخدومی تصریح کرد: موضوع امام رضا (ع) در کشور ما جزو اولین اولویت‌هاست و از قرون گذشته مورد توجه مردم بوده و مردم در نظام‌های مختلف به آن توجه کرده‌اند، اما وقتی نظام ما، نظام جمهوری اسلامی است و قرار است این نظام مردم را به سمت اسلام ناب هدایت کند، اهمیت موضوع رضوی بسیار بسیار جدی‌تر می‌شود.
وی افزود: یکی از فلسفه‌های ورود امام رضا (ع) به ایران زمینه‌سازی برای ظهور حضرت حجت (عج) بوده است و این زمینه‌سازی با انقلاب اسلامی اوج گرفت و این امر با پرچمداری امام معصوم (ع) واقع می‌شود و لازمه این موضوع امام‌شناسی صحیح است؛ لذا جشنواره کتابخوانی رضوی از این جهت می‌تواند تأثیر بسیار خوبی در امام‌شناسی صحیح داشته باشد.

این نویسنده با اشاره به توزیع رایگان کتاب‌های جشنواره رضوی در کتابخانه‌ها عنوان کرد: در کشوری که فرهنگ خرید کتاب و توجه ویژه به سبد کتاب در اقتصاد خانواده هنوز جا نیفتاده است باید سوبسید داده شود و توزیع رایگان کتاب توسط نهاد کتابخانه‌ها برای جشنواره یکی از همین سوبسیدهاست. نمی‌توان انتظار داشت که، چون کتاب مهم است همه باید این اهمیت را درک کنند و برای خرید کتاب دست به جیب شوند و اگر فرهنگسازی نشود، هرگز این اتفاق نمی‌افتد. یکی از راه‌های فرهنگسازی این است که شیرینی مطالعه و دانستن به ذائقه‌ها چشانده شود و افرادی که ذائقه‌ها‌یشان تغییر کرده برای کتاب پول هم خرج می‌کنند که این امر توسط نهاد در حال تحقق است.

مخدومی تبلیغ از طریق افراد نخبه جامعه را از ضروریات جشنواره رضوی دانست و گفت: برای فرهنگسازی و تبلیغ کتاب و جشنواره رضوی باید روی نخبه‌ها سرمایه‌گذاری شود که خود جماعتی را همراه خود دارند. مثلاً یک معلم وقتی در طول ۹ ماه با ۱۰ کلاس ۳۰ نفری در ارتباط است در حدود ۳۰۰ نفر مخاطب درجه یک دارد که اگر این معلم اهل مطالعه باشد، می‌تواند این جشنواره را در کلاس تبلیغ کند و کتابخوانی را به شاگردان خود انتقال دهد.
وی اضافه کرد: یا یک روحانی که به عنوان امام جماعت به یک مسجد خاص یا سخنرانی برای یک محفل خاص دعوت می‌شود، عده‌ای مخاطبش هستند و به همین نسبت اگر سرتیم‌ها را در نظر بگیریم و آن‌ها را برای تبلیغات کتاب‌ها و جشنواره به خط کنیم کاری بزرگ به روشی ساده‌تر صورت می‌گیرد، همانطور که امام راحل برای وقوع انقلاب اسلامی این امر را محقق کردند.
مخدومی در پایان گفت: موضوع جشنواره رضوی موضوعی بسیار خوب و دوستداشتنی است و همه برای تبلیغ استقبال می‌کنند و معلم‌ها و روحانیون و سیاستمداران زیادی هستند که علاقه‌مندند خادم افتخاری امام رضا (ع) در زمینه تبلیغ جشنواره رضوی باشند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار