کد خبر: 910408
لینک کوتاه: http://www.Javann.ir/003oq0
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۳
مدیرکل دامپزشکی اصفهان:
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: در ماه مبارک رمضان ۶۰ اکیپ دامپزشکی به صورت ویژه بر فرآورده‌های خام دامی در استان اصفهان نظارت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان، مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان،در گفت و گو یی اظهار داشت: به طور معمول در طول سال نظارت روی فرآورده های خامی دامی صورت می گیرد که در ماه رمضان این نظارت های ویژه‌تر توسط ۶۰ اکیپ دو تا سه نفره انجام می شود.

شهرام موحدی بیان داشت: نظارت‌ها به صورت تمام وقت روی تمام مراکز عرضه، فروشگاه های کوثر و حتی فروشگاه زیر مجموعه دامپزشکی صورت می‌گیرد.

وی اعلام کرد: با توجه به اینکه در ماه رمضان و شب های قدر شاهد نذورات مردمی هستیم این نگرانی وجود دارد که شاهد سر بریدن گوسفند در داخل خانه ها و درب منازل و غیره باشیم که از چند سال گذشته به خاطر پیشگیری از بیماری های دام توصیه اکید می کنیم که ذبح دام را در کشتارگاه های تحت نظارت ما انجام بدهند.

موحدی تصریح کرد: حتی بعضا شاهد سربریدن خروس یا مرغ برای خرید ماشین یا غیره هستیم که مردم به خاطر جا افتادن فرهنگ غلط دست را با خون آغشته و به پلاک ماشین می زنند که این نگرانی از بروز آنفلوآنزای فوق حادپرندگان وجود دارد.

وی با توصیه به شهروندان که از ذبح دام در خیابان و معابر خودداری کنند و اگر کنه ای روی بدن دام دیدند با دست آن را نکشند یا به آن دست نزنند چراکه خطر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو وجود دارد، افزود: سال گذشته نزدیک به دو هزار لیتر سم متناسب با اعتباراتی که به ما اختصاص دادند، خریداری و بین دامداری های توزیع شد و این در حالی است که امسال با توجه به محدودیت بودجه این رقم را به سه هزار لیتر سم رساندیم که قطعا جوابگوی سم زدایی تمام مراکز ما نیست.

وی با اشاره به اینکه ما از دامداری های می خواهیم که خودجوش اقدام به سم زدایی دام ها کنند، ابراز داشت: همچنین از دهیاری ها و شوراهای روستایی می خواهیم که تمام منازل روستایی را با همزمان اقدام به سم زدایی کنند زیرا سم زدایی یک خانه در محله باعث می شود که کنه ها برای دوری از سم به خانه کناری بروند و با گزش انسان سبب تب کریمه کنگو شوند.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با بیان اینکه تب کریمه کنگو یک ویروس ناقل است که به بدن دام می چسبد و با گزش انسان سبب ابتلا به این بیماری می شود، اضافه کرد: مهمترین راه برای پیشگیری از تب کریمه کنگو این است که به محض خرید گوشت آن را به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال نه فریز قرار دهند چراکه فریز سبب ماندگاری بیشتر ویروس تب کریمه کنگو می شود.

موحدی با اشاره به اینکه قرار دادن گوشت در پیش سرد با دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد سبب کشته شدن تمام آلودگی های و میکروبی گوشت می شود، گفت: بالای ۹۰ درصد گوشت مصرفی مردم که در بازار است در پیش سرد قرار گرفته و گوشت های موجود در کشتارگاه های صنعتی،‌ هیچ مشکلی ندارد.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید ها
آخرین اخبار