کد خبر: 906867
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۹
معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی مطرح کرد
معاون اقتصادی استاندار آذربایجان‌شرقی بابیان اینکه به دنبال تولید یک خودرو با برند اروپایی در تبریز هستیم، گفت: تلاش می‌کنیم زیرساخت خودروسازی را با همکاری مراکز تحقیقاتی و مشاوران اتریشی فراهم کنیم و در این‌ بین علاقه‌مندیم کمک‌های فنی بیشتری در همکاری با اتریش ایجاد شود.

علی جهانگیری  در دیدار با سفیر اتریش در ایران خواستار توسعه همکاری‌های فی‌مابین شد و اظهار د اشت: با توجه به پتانسیل‌های صنعتی، اقتصادی و علمی در شهر تبریز خواستار ادامه همکاری‌های مشترک با اتریش هستیم.

وی با اشاره به اهتمام دولت بر توسعه فعالیت‌های فناورانه در پنج استان بزرگ کشور از جمله در استان آذربایجان شرقی گفت: ایجاد مناطق ویژه علم و فناوری طی چهار سال گذشته در دستور کار دولت قرار گرفت و پس از برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته شهر تبریز نیز به‌عنوان یکی از این پنج منطقه فناوری انتخاب شد.

وی با تأکید بر تمرکز دولت بر ایجاد اکوسیستم فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان در تبریز خاطرنشان کرد: خوشبختانه عناصر مختلفی صنعت، بازار، دانشگاه و ... به‌عنوان زیرساخت‌های موردنیاز ایجاد اکوسیستم فناوری در تبریز مهیا بود و ما با تأکید بر نگاه نرم‌افزاری تلاش می‌کنیم تا باهم پیوندی بین این عناصر نظام همکاری بین بخشی را در این منطقه ایجاد کنیم.

مدیر منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی با اشاره به وجود 12 دانشگاه بزرگ در محدوده  منطقه ویژه علم و فناوری با 120 شعبه، 70 مرکز تحقیقاتی و 140 مرکز تحقیق و توسعه در بخش خصوصی اظهار کرد: برای ایجاد کریدور علم و فناوری در ایران به‌ویژه در تبریز، از مشاور اتریشی استفاده می‌کنیم که در یک برنامه یک‌ساله، محور همکاری شبکه‌سازی و کمک به شکوفایی صنعت قطعه‌سازی در تبریز بود.

جهانگیری قرارداد همکاری مشترک بین مؤسسه فناوری اتریش (AIT) و شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) با محوریت تقویت صنعت قطعه‌سازی تبریز را خوب ارزیابی کرد و گفت: تا سه ماه دیگر این قرارداد به اتمام می‌رسد اما ما در این مدت به این نتیجه رسیده‌ایم که ادامه این همکاری به توانمندسازی قطعه‌سازان ما کمک خواهد کرد.

وی ضمن دعوت از صنعتگران و فناوران اتریش برای حضور در نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی با عنوان "رینوتکس" خاطرنشان کرد: هیأت فناوری اتریش در قالب موسسه (AIT) طی دو سال گذشته از این نمایشگاه بازدید داشتند و ما از سرمایه‌گذاران و خریدان فناوری اتریشی دعوت می‌کنیم تا به‌عنوان مشتری در این نمایشگاه حضورداشته باشند.

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان‌شرقی در ادامه، با تأکید بر اینکه در حوزه صنعتی و فناوری به‌ویژه در حوزه قطعه‌سازی می‌توانیم بر روی تقویت همکاری تبریز و وین تلاش کنیم تصریح کرد: تبریز مرکز قطعه‌سازی ایران است و برخی شرکت‌های خودروسازی هم فعال هستند که دولت و بخش خصوصی تبریز تلاش می‌کند قطب سوم خودروسازی ایران در تبریز فعال شود.

وی بابیان اینکه به دنبال تولید یک خودرو با برند اروپایی در تبریز هستیم خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم زیرساخت خودروسازی را با همکاری مراکز تحقیقاتی و مشاوران اتریشی فراهم کنیم و در این‌ بین علاقه‌مندیم کمک‌های فنی بیشتری در همکاری با اتریش ایجاد شود.

جهانگیری تبریز را یکی از شهرهای صنعتی و قدیمی ایران معرفی کرد و گفت: دوست داریم با اتریش هم در این حوزه همکاری خود را گسترش دهیم، شرکت‌های اتریشی صرفاً فروشنده محصول و صادرکننده محصول به ایران نیستند، بلکه فروشنده دانش فنی هستند و این برای ما مطلوب است، ضمن اینکه حوزه گردشگری و... هم می‌تواند در کنار این موضوع تقویت شود.

وی  خواستار توسعه همکاری‌های اقتصادی با این کشور نیز شد و تاکید کرد: امیدواریم 3 تا 4 سال آینده سطح مبادلات تبریز با اتریش به 4 برابر افزایش یابد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر