مدیر کل امور اقتصادی و بین
المللی استانداری استان مرکزی گفت: 20 درصد از اهداف سند ارتقاء کیفیت آرد و نان
این استان تا کنون محقق شده است.
محمود نعمتی مدیر
کل امور اقتصادی و بین المللی استانداری استان مرکزی در کارگروه ارتقاء کیفیت آرد و نان استان مرکزی
افزود: سند ارتقاء کیفیت آرد و نان استان مرکزی از سال گذشته با چشم انداز پنج
ساله تدوین شده که هم اینک 20 درصد اهداف محقق و بر اساس برنامه ریزی پیشروی داشته
است.
وی ادامه داد: سند ارتقاء کیفیت آرد و نان استان
مرکزی به دبیری شرکت غله استان تدوین شده و این شرکت وظیفه دارد اهداف این سند را
به دستگا های عضو کارگروه ارائه کرده و نتایج را جمع آوری و به استانداری مرکزی
ارائه کند.
مدیر کل امور اقتصادی و بین المللی استانداری استان
مرکزی بیان کرد: در سال زراعی گذشته دو نوع بذر با کیفیت در استان مرکزی کشت شد که
نتیجه این آزمایش مثبت ارزیابی شده و از سال آینده این دو نوع بذر در دیگر مزارع
استان کشت می شود.
وی با بیان اینکه تولید نان از کارگاه ها و نانوایی
های انفرادی باید به واحدهای صنعتی تولید نان تبدیل شوند، بیان کرد: شرکت غله و
فرمانداری ها از سال آینده از ارائه پروانه نانوایی انفرادی خودداری کنند.
نعمتی اضافه کرد: هم اینک بین گندم با کیفیت و نان
با کیفیت رابطه مستقیم وجود دارد در صورتی که این 2 نباید تحت تاثیر یکدیگر باشند
و در واقع سند ارتقای کیفی نان به دنبال ایجاد رضایتمندی عمومی و افزایش بهره وری
در صنعت نان است.
وی در خصوص ذخیره سازی گندم در استان نیز گفت: هم
اینک بیشتر شهرستان های استان از سیلو برخوردار هستند و از سال آینده مشکل ذخیره
سازی گندم در استان وجود ندارد.