به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، علیاکبر حسنیان در جلسه بررسی مسائل و مشکلات مربوط به تولید فرآوردههای دامی در شهرستان پارسآباد اظهار داشت: شهرستان پارسآباد مغان با تولید بیش از 68 هزار و 370 تن شیر خام در سال 25 درصد تولید شیر استان را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: این شهرستان با تولید 6 هزار و 690 تن گوشت قرمز 22 درصد تولید استان را به خود اختصاص میدهد که از همین لحاظ نقش کلیدی و اساسی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در بخش مربوط به تولید گوشت قرمز در استان دارد و سعی و اهتمام مسئولان نیز بر این است که با تشویق سرمایهگذاران به راهاندازی واحدهای پرورش صنتعی دام میزان تولیدات در این بخش ارتقاء یابد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارس آباد گفت: برنامه اصلاح نژاد دام و استفاده از دامهای پربازده و بهبود مدیریت تغذیه دام از اهداف اساسی این مدیریت در رونق بخش امور دام منطقه است و همه این حجم ظرفیت تولیدی وجود کارخانههای تبدیلی را میطلبد که با فرآوری شیر تولیدی در شهرستان ارزش افزوده اقتصادی آن نیز افزایش مییابد.
حسنیان تصریح کرد: امسال عملیات اصلاح نژاد دام بر روی بیش از 2 هزار راس از دامهای منطقه صورت گرفته و امیدواریم با مشارکت دامداران زمینههای اشتغال در این حوزه و رونق این بخش بیش از پیش در سطح شهرستان فراهم شود که این امر از جمله اولویتها در پارسآباد به شمار میرود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارسآباد با اشاره به تولید و توزیع نهادههای دامی در پارسآباد بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون بیش از یک هزار تن انواع نهادههای دامی از جمله سبوس، جو، کنسانتره در بین دامداران صنعتی و سنتی شهرستان پارسآباد مغان توزیع شده است.