مادران
برای آنکه فرزندانشان شیر را با میل و علاقه بخورند، برای آن ها شیر
کاکائو تهیه میکنند اما مادران همواره باید به خاطر داشته باشند، شیر
کاکائو تمام کلسیم فواید شیر را از بین میبرد و برای ایجاد طعم مطلوب در
شیر بهتر است از عسل، شیر خرما و انگور استفاده کرد.
یکی از مواد موجود در شکلات و پودر آن حاوی موادی علیه اگزالات شیر هستند و جذب شیر را با اختلال روبرو میکند.
براساس
یکی از نتایج بدست آمده مخلوط شیر با شکر و یا قند هیچ گونه ضرری ایجاد
نمیکند و تنها شیر کاکائو تاثیر مخرب زیادی بر روی کودکان دارد و اگزالات
شیر را تبدیل به یک ماده سمی میکند.
در تهیه شیرکاکائو از کافئین، شکر و شربت ذرت و ساکاروز استفاده میشود که میتواند تا حدی برای سلامتی مضر باشد.
مصرف بیش از حد شیر کاکائو در کودکان باعث:
کاهش یادگیری
خرابی دندان به علت قند بالا
افزایش پرخاشگری
و کم تحرکی سبب چاقی میشود و افرادی که زمینه ارثی دارند بیشتر در معرض دیابت نوع دوم قرار میگیرد.
برخی
ها فکر میکنند که تنها با خوردن شیر نیاز کودک تأمین میشود ولی شاید
اینطور نباشد و بهتر است به جای شیرکاکائو از شیر و عسل، خرما، هویج، موز
استفاده کنید تا به دلیل داشتن مواد مغذی و تأثیر در عملکرد متابولیسم بدن
نیز در وعدههای غذایی گنجانده شود.