کد خبر: 830826
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰
بدهی 500 ميليون تومانی وزارت كشور به تهيه‌كنندگان سينما
حجت‌الله ايوبي اعلام كرد امسال هم فيلم‌هاي جشنواره فجر در 30 استان كشور به طور همزمان به نمايش درخواهد آمد. در رابطه با اين موضوع غلامرضا موسوي عضو هيئت رئيسه شوراي عالي تهيه‌كنندگان به جزئيات بيشتري درباره نمايش همزمان فيلم‌هاي جشنواره فجر در سينماي شهرستان‌ها اشاره كرد و گفت در هر استان، 20 فيلم سينمايي در سه نوبت اكران خواهد شد. 
حجت‌الله ايوبي رئيس سازمان سينمايي درباره نمايش فيلم‌هاي جشنواره فجر در سينماهاي مراكز استان‌ها گفت: «از جمله مهم‌ترين مطالبات و خواسته‌هاي استان‌هاي كشور اين است كه در مهم‌ترين رويداد فرهنگي كشور كه در دهه مبارك فجر برگزار مي‌شود، سهيم باشند. برايم جاي خوشحالي است كه در سال اول دولت تدبير و اميد جشنواره فجر را در 30 نقطه كشور برگزار كرديم و امسال هم در سال پاياني دولت افتخار اين را داريم كه جشنواره فيلم فجر را همزمان در تمام استان‌ها برگزار كنيم.»

نمايش فيلم‌هاي جشنواره فجر درتمامي مراكز استان‌ها را مي‌توان به عنوان يكي از اتفاقاتي عنوان كرد كه در طول مديريت حجت‌الله ايوبي در سازمان سينمايي رقم خورده است. 
غلامرضا موسوي دبير سابق و عضو هيئت رئيسه شوراي عالي تهيه‌كنندگان درباره اكران فيلم‌هاي جشنواره فجر در مراكز استان‌ها به جزئيات بيشتري اشاره مي‌كند و به ايلنا مي‌گويد: «با هماهنگي و صحبت‌هايي كه با دبير جشنواره فيلم فجر انجام شده، قرار است امسال فيلم‌هاي جشنواره در ۳۰  استان و در هر استان ۲۰ فيلم نمايش داده شود.»

موسوي با اشاره به اينكه در تمامي استان‌ها هر فيلم سه بار نمايش داده مي‌شود، درباره رأي‌گيري از مخاطبان شهرستاني براي معرفي بهترين فيلم جشنواره فجر از نگاه مردمي گفت: «به هيچ عنوان بحث برگزاري داوري و مسابقه جداگانه در استان‌ها مطرح نيست ولي درحال برنامه‌ريزي هستيم تا در صورت موافقت دبير جشنواره فيلم فجر، بابك رضايي (مدير بخش استان‌ها) و به‌وجود آمدن ساختار‌هاي لازم در استان‌ها؛ فقط يك جايزه به بهترين فيلم از نگاه تماشاگران اهدا شود. همچنين تلاش داريم با هماهنگي جشنواره فيلم فجر تعدادي از هنرمندان در زمان نمايش فيلم‌ها در برخي استان‌ها حضور داشته باشند و با مردم گفت‌وگو كنند.»

اما از سال 92 كه نمايش فيلم‌هاي جشنواره در استان‌ها به شكل جدي‌تري پيگيري شد، بحث بدهي وزارت كشور به تهيه‌كنندگاني كه فيلم‌هاي خود را در شهرستان‌ها اكران كردند، به وجود آمد. در سال 92 وزارت كشور طي قراردادي تعهد كرد، يك سوم هزينه نمايش فيلم‌هاي سي‌ودومين جشنواره فيلم فجر را در استان‌ها بپردازد كه رقم آن برابر با 500 ميليون تومان بود. 
اما بنا به گفته موسوي با گذشت سه سال از اين موضوع، وزارت كشور بدهي خود به 52 تهيه‌كننده سينمايي را هنوز نپرداخته است: «همچنان 500 ميليون تومان از وزارت كشور طلبكاريم كه هنوز پرداخت نشده است. در جريان برگزاري سي و دومين دوره جشنواره فيلم فجر تفاهمي با وزارت كشور صورت گرفت تا فيلم‌ها در استان‌ها نمايش داده شود. بخشي از حق پخش اين فيلم‌ها پرداخت شد اما 500 ميليون تومان آن باقي مانده است. در ديداري كه با نهاونديان (رئيس دفتر رئيس‌جمهور) داشتيم، موضوع را با ایشان در ميان گذاشتيم و ايشان نيز گفت موضوع را منعكس كنيد و قول پيگيري دادند. پيگيري نيز صورت گرفت اما همچنان طلب تهيه‌كنندگان ازسوي وزارت كشور پرداخت نشده است.»

موسوي در پايان گفته است: «وزارت كشور هم بدهي را تأييد كرده و پذيرفته است كه بخشي از پول را داده و بخش ديگر را نداده است. متأسفانه ارزش اين پول به خاطر بحث تورمي حداقل 30 درصد كاهش پيدا كرده است.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار