کد خبر: 818599
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۲
بدن ما برای انجام کارهای روزمره به کالری نیاز دارد اما هنگامی که کالری مازادی را دریافت می کنیم در آن صورت باید فعالیت هایی را انجام دهیم تا این کالری ها را از بین ببریم.توجه به میزان دریافت انرژی و میزان کالری مصرفی مهم است.دانشمندان به کشفیاتی در این زمینه دست یافته اند.
بدن ما برای انجام کارهای روزمره به کالری نیاز دارد اما هنگامی که کالری مازادی را دریافت می کنیم در آن صورت باید فعالیت هایی را انجام دهیم تا این کالری ها را از بین ببریم.توجه به میزان دریافت انرژی و میزان کالری مصرفی مهم است.دانشمندان به کشفیاتی در این زمینه دست یافته اند.
 
 دانشمندان ارتباطی میان اشتها و میزان کالری مصرفی نیافتند

دانشمندان در مطالعه‌ای جدید به این نتیجه رسیدند که ارتباطی میان گرسنگی و میزان کالری مصرفی وجود ندارد.

این تحقیق توسط دانشمندان دانشگاه شفیلد  (Sheffield) انجام شد و دریافتند که مواد غذایی که به عنوان (تنظیم اشتها )وارد بازار می‌شوند تغییری در میزان کالری ما ایجاد نمی‌کنند.
یافته‌های این تحقیق بر ادعاهای غلط سازمان غذا و شیوه نادرست تبلیغ محصولات،خصوصاً آنهایی که هدفشان کاهش وزن افراد بود، پرداخت.

محققان بخش آنکولوژی و متابولیسم دانشگاه شفیلد -۴۶۲ مطالعه علمی را مورد بررسی قرار دادند و در اکثر مطالعات به این نتیجه رسیدند که بین میزان اشتها و انرژی مصرفی(مقدار انرژی مصرف شده) ارتباطی وجود ندارد.

دکتر برنارد کورفه (Bernard Corfe) سرپرست گروه تحقیقاتی بخش بیماری های معده و روده اینطور عنوان کرد که صنعت غذایی مملو از محصولاتی است که با عنوان (تنظیم اشتها ) وارد بازار میشوند . شاید این ادعاها درست باشد اما نباید آنقدر گسترش یابند که مدعی شوند با مصرف این مواد غذایی انرژی مصرفی کاهش پیدا   می کند.

  دانشمندان ارتباطی میان اشتها و میزان کالری مصرفی نیافتند

برای مثال غذایی را می خورید که کارخانه سازنده آن مدعی است پاسخگوی اشتهای شماست و شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد اما با همه این تفاسیر باعث می شود که بدن شما بعدا کالری زیادی مصرف کند .

تنها ۶% مطالعات به مقایسه آماری مستقیم بین انرژی مصرفی و اشتها پرداختند و شاید این درصد کم به دلیل منع محققان از بیان یافته‌هایشان بوده است. از آن ۶ % تنها حدود نیمی از آنها توانستند ارتباطی بین این دو را بیابند. مابقی مطالعات به دقیق بودن رابطه تاکید کردند.

گروه تحقیقاتی پیشنهادی را عنوان کرد مبنی بر اینکه تحقیقات بیشتری برای بررسی سایر فاکتورهای حاکم بر غذاهای مصرفی مورد نیاز است مانند: محیط حسی، عوامل اجتماعی ،  رفتارهای وابسته مربوط به زمان‌بندی مواد غذایی همراه با تنظیم میزان مصرف .

دکتر برنارد کورفه (Bernard Corfe) معتقد است می‌بایست با در نظر گرفتن فاکتورهای دیگری که بر روی کالری مصرفی ما تأثیرگذار هستند تحقیقات بیشتری انجام شود.

دانستن این نکته بسیار مهم است که بدانیم چگونه چاقی به وجود می‌آید ، چگونه می‌توان از آن دوری کرد و چگونه باید با همکاری سازمان غذایی تست‌هایی را در خصوص مواد غذایی که واقعاً قادر به تأمین اشتهای ما هستند انجام داد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار