کد خبر: 800539
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۷
چرا روزنامه‌های حامی دولت به جای معیشت مردم روی مسئله انتخابات مانور می‌دهند؟
رسانه‌هاي اصلاح‌طلب پا به پاي زمزمه‌هاي حدسي و گماني پيرامون كانديداتوري افراد مختلف در انتخابات رياست جمهوري 96، پروژه‌هاي تخريبي خود را نيز پيش مي‌برند.
كبري آسوپار
رسانه‌هاي اصلاح‌طلب پا به پاي زمزمه‌هاي حدسي و گماني پيرامون كانديداتوري افراد مختلف در انتخابات رياست جمهوري 96، پروژه‌هاي تخريبي خود را نيز پيش مي‌برند. هر اسمي كه به ميان بيايد و بتواند به صورت بالقوه كانديداي اصولگرايان در انتخابات سال آينده باشد، ناگاه موج تخريب‌ها آغاز مي‌شود و وقتي صاحب آن اسم رقيب انتخابات قبلي باشد، تخيل «تمام نشدن رقابت انتخاباتي حتي بعد از سه سال» هم به كمك‌شان مي‌آيد و توپخانه‌هاي «ترور‌شخصيت» حمله را آغاز مي‌كنند.
روزنامه آرمان به عنوان پيشتاز زردنگاري در عرصه سياست، در شماره روز گذشته خود تا مرحله پيش‌بيني متن سخنراني‌هاي قاليباف در برنامه‌هاي انتخاباتي سال 96 هم پيش رفت! آرمان در يك پيش‌بيني و تحليل سياسي عجيب كه بي‌هيچ قرينه و مبنايي و صرفاً بر مبناي تخيلات ذهني صورت پذيرفته، مي‌نويسد: «او (قاليباف) تصور اين را دارد كه بخشي از جامعه از عملكرد كانديداي قطعي اصلاحات رضايت ندارند، پس بايد سوار بر اين موج نارضايتي‌ها شود و در سخنراني‌هاي خود در سال ۹۴ بگويد كه مثلاً امروز از بي‌عملي و سوءمديريت بيشتر از فشار دشمن رنج مي‌بريم، بي‌برنامگي و ضعف مديريت در اين دولت و دولت پيشين از تحريم‌ها هم مؤثرتر است يا انرژي مسئولان به‌جاي حل مشكلات صرف مسئله‌ سازي‌هايي مي‌شود كه هدف از آن گريزناپذيرنشان‌‌دادن توافق به هر قيمت است...»

   چرايي انتخاباتي ‌شدن زودهنگام اصلاح‌طلبان
وقتي انتخابات تمام مي‌شود، لاجرم بايد از فضاي انتخاباتي فاصله گرفت اما براي اصلاح‌طلبان انتخابات تمام نمي‌شود و موج تخريب رقيب انتخاباتي در دوران پسا انتخابات هم همچنان ادامه مي‌يابد و حتي ممكن است در صورت باخت، بي‌سند و مدرك كل سلامت انتخابات را زير سؤال برند و زير ميز رقابت بزنند. از آن سو هم از ماه‌ها قبل انتخابات وارد فضاي تخريب انتخاباتي و سياسي‌كاري بر مبناي منافع حزبي پيش مي‌روند. با اين حساب، اصلاح‌طلبان هيچ‌گاه خارج از فضاي انتخاباتي نيستند، از ادامه رقابت انتخابات قبلي به رقابت انتخابات بعدي مي‌رسند! اما چرا اينگونه مي‌شود؟
روزهاي ماه عسلي دولت يازدهم هرقدر هم با انتقادهاي تند كذايي از گذشته و نيز انتظار براي امضاي برجام و سرگرم ساختن ملت به اين موضوعات كش داده شد، اما سرانجام به پايان رسيد. دولت در سال آخر خود بايد پاسخگوي عملكرد سه ساله خود باشد، در يك سالگي امضاي برجام، دولت بايد پاسخگوي وعده‌هاي برجامي خود باشد؛ پاسخگوي ركود، بيكاري، گراني و همه وعده‌هاي عملي نشده و برنامه‌هاي خوابيده و انجام نشده؛ اين ماه عسل حداقل در افكار عمومي نمي‌تواند تا ارديبهشت 96 و موعد انتخابات دوازدهم رياست‌جمهوري‌ كش بيايد! حال وسط اين آشفته‌بازار، فساد حقوق‌هاي نجومي مديران دولتي هم بر سر زبان‌هاست؛ فساد تا بانك‌هاي مهم دولتي و صندوق توسعه ملي پيش رفته و زمزمه‌ها (و بلكه فريادهايي) هم مبني بر وسط بودن پاي نزديكان دولتی شنيده مي‌شود. اين همه را دولت چگونه رفع و رجوع كند و توجيه بتراشد؟! سواي علقه سنتي اصلاح‌طلبان بر اهميت دادن زياده از حد به مطالبات سياسي، فرار از در معرض سؤال قرار گرفتن براي عملكرد ضعيف دولت مطبوع‌شان، آنها را وا مي‌دارد تا سياسي‌كاري‌هاي جناحي‌شان پررنگ و پررنگ‌تر در رسانه‌هايشان بازتاب يابد. بايد حواس مردم پرت شود، از معيشت به سياست، از برجام نافرجام به انتخابات، از دولت به شهرداري تهران و قوه قضائيه و شوراي نگهبان و هر نهاد ديگري. دولت در مورد عملكرد خود حرف چنداني براي زدن ندارد، لاجرم وقتي نمي‌تواند در مورد خود كار ايجابي كند، به فعاليت سلبي عليه نهادهاي ديگر و رقباي احتمالي سال 96 روي مي‌آورد. اينگونه است كه صفحات روزنامه‌هاي حامي دولت كه هيچ، حتي سخنراني رئيس‌جمهور در اجلاس بين‌المللي نيز به عرصه تاخت و تاز عليه داخلي‌ها منجر مي‌شود.

   دوقطبي‌سازي و سياسي‌كاري دواي درد جامعه نيست
سياست نمي‌تواند و نبايد به عنوان سرگرمي توده‌ها به كار رود. اصلاح‌طلبان همواره منادي شعارها و مطالبات سياسي بوده‌اند، به راست و دروغ و صحيح و غلط اين شعار بازي‌ها كاري نداريم اما آنكه خود را به‌واسطه مطالبات اينگونه فرهيخته مي‌داند و نگاه به مشكلات معيشتي ملت را دون شأن خود مي‌داند، نبايد با ابزار قرار دادن سياست براي فراموشي مطالبات معيشتي و فرار از پاسخگويي، خود شأنيت ساحت سياست را لكه‌دار كند. اگر قرار است سياست فقط ابزار اهداف جناحي باشد، پس آن همه ژست آرمان‌هاي سياسي گرفتن ديگر وجهي نخواهد داشت.
از سويي سياست‌زده كردن جامعه و ساخت مشغوليت‌هاي كذايي براي مردم شايد راه فرار خوبي براي پاسخگويي به عملكرد خود باشد، اما جامعه سياست‌زده نمي‌تواند مسير توسعه فرهنگي و اقتصادي را به خوبي طي كند كه همه چيز لاجرم تحت‌الشعاع سياست‌زدگي جناحي قرار مي‌گيرد و موافقت و مخالفت‌هاي فرهنگي و اقتصادي هم صرفاً از كانال سياست انجام مي‌شود.
 
  از مشكل مردم تا دغدغه اصلاح‌طلبان
نطق سال بعد قاليباف يا تيتر يك كردن يك غلط در توئيتي انگليسي توسط مخالفان اصلاح‌طلبان و فخر بلد بودن زبان انگليسي، آيا مشكل و دغدغه امروز مردم ايران است؟! شعارهاي انتقادي مردم كرمانشاه و فرياد مطالبات معيشتي‌شان هنگام نطق سياسي رئيس‌جمهور كاملاً نشان مي‌دهد جنس مطالبات امروز مردم چقدر با آنچه اين روزها تيتر يك رسانه‌هاي اصلاح‌طلب مي‌شود، متفاوت است. اصلاح‌طلبان سال‌ها فخر كذايي توسعه سياسي را فروخته‌اند، بي‌آنكه توجه كنند اگر توسعه سياسي خواست مردم بود، پس از هشت سال بازي اصلاح‌طلبان با واژه‌هاي سياسي، كسي مثل احمدي‌نژاد رأي نمي‌آورد. اگر هم در سال 92 به حسن روحاني رأي دادند، به پشتوانه اعتماد به شعارهاي اقتصادي و برجامي او بود. مردم فكر مي‌كردند از ركود عبور خواهند كرد و به اميد تأثير يك امضا پاي توافقنامه هسته‌اي در وضعيت اقتصادي‌شان نام حسن روحاني را در برگه‌هاي رأي‌شان نوشتند. اكنون از آن همه شعارها و وعده‌هاي 100 روزه اقتصادي چه مانده است؟ هيچ! يك هيچ بزرگ است كه بعيد است حجم آن را اين همه سياسي‌كاري و حمله به چهره‌هاي اصولگرا پر كند. با اين حساب، از مشكل مردم تا دغدغه‌هاي اصلاح‌طلبان، زمين تا آسمان فاصله است.
آيا فكر مي‌كنيد اصلاح‌طلبان اينها را نمي‌دانند؟ مي‌دانند اما چه كنند كه راهي جز سياسي‌بازي در اين سال آخري ندارند، هر طور هست نبايد دولتشان چهار ساله شود.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۷
داود سجادی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۷
0
1
اگر اصلاح طلبی و اصولگرایی مقدم بر منافع ملی گردد،یعنی مغایر با منافع ملت ایران باشد ایا ادامه ان بصلاح کشور است.
فرهاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۷
0
0
هر طیفی واحزاب که در کاروان تبلیغات انتخابات شعارهای غوغا سالارانه راه میندازند ودرصدد تغیر افکار مردم بوده که منافع اقلیت خودرا تضمین نمایند و اکر منطقی بررسی نمای این احزاب وطیف هیج برنامه کاربردی برای توسعه همه جانبه جامعه نداشته وندارند وتنها براساس شرایط جامعه موج سواری نمایند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۷
0
1
متاسفانه ما ایرانی ها چندین عادت بد داریم بقرار زیر
1- زندگی ایده الی :دوست داریم بصورت ایده الی زندگی کنیم و نمی خواهیم زندگی واقعی داشته باشیم . لذا معتقد به وجود هیچ کمبود و ناهنجاری در زندگی نیستیم . حتی گفتن هر حقیقتی بدی از روی دلسوزی توسط والدین یا برادر و0000 نه فقط موجب تشکر نمی شود بلکه موجب قهر وجدای هم می گردد
2- باور های غلط :نمی خواهیم بهیچ قیمت حتی لطمه زدن به انقلاب باور های غلط را رها کنیم . مانند مخالفت با هر دین دیگر وروش زندگی دیگر با این باور باید همه بت پرست ها و یزیدی ها شیطان پرست وهمه گاو پرست ها وزن بد حجاب و جشن های مختلط و0000 را کشت.
3- دروغ گوئی و عدم قبول جرم واشتباه : معتقد به اشتباه در زندگی نیستیم.بنابراین هیچ اشتباه و گاهی اوقات حتی بیمار خود را باور وقبول نداریم.مانند انکار هر تخلفی از جانب مدیران .نمونه کردان و کرباسچی و0000.یا با وجود هر گونه اختلافی بین زن ومرد وحتی بوجود امدن یک عشق جدید خواست جامعه این است که زن ومرد باید از هم جدا نشوند وعمری را با تلخی بگذرانند
4- رعایت بیش از حد حرمت : این عادت موجب شده ندانم کاری حتی خیانت خیلی از مدیران چشم پوشی شود . بهمین علت اکنون کشور گرفتار خرابکاری های مدیران 30 سال پیش است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۸
0
2
خب شما سپاهی ها سفارت آتش زدید جنگ با سعودی درست کردید رئیستان جلوی حل مشکل با امریکا را گرفت الحاق ایران به بازار جهانی متوقف ماند. تقصیرش را گردن روحانی می اندازید.
برگردید احمدی نةاد یا یه دیوونه مثل او را بیارین تا بقیه ایران را هم بفرستین به جهنم.
پادشاهان قبرستان بزرگ ایران باشید. مبارکتان!
پاسخ ها
داود سجادی
| Iran, Islamic Republic of
۲۱:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۹
روابط عمومی سپاه باید با مدرک بمیدان بیاید واز شرافت سپاه دفاع نماید وافکار عمومی را متقاعد نماید که اتش زدن سفارت ارتباطی با سپاه ندارد.
مجید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۲
1
0
شما به مردم بگوئید دراین 4سال چه کار کردید که می خواهید دوباره رئیس شوید دولت های قبلی چه خوب وچه بد حداقل 4سال اول را برای حفظ ابروی خودشان هم که شده کار میکردند شما چی.
پاسخ ها
با بصيرت
| United States
۱۹:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۸
همين كه در اين سه سال دلار ثابت بوده تورم كم شده وسود وامها كم شده ورشد منفي 6 به سوي مثبت در حركت است ورشد كشاورزي وبهداشت و.... با نفت 40 دلاري نه نفت 130 دلاري
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار