کد خبر: 799573
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۶
نگاهی به جنجال رسانه ای ایوبی و شمقدری در روزهای اخیر
در زمانی که تصمیم های اشتباه ایوبی بیش از پیش روشن شده آغاز برنامه افشا توسط سازمان سینمایی و ورود به جدل های بی حاصل با شمقدری و مدیرانش خبر از بازی جدیدی برای به فراموشی سپردن اتفاقات اخیر در مدیریت سینما به حساب می آید.
رجانیوز -حامد یامین پور: در روزهای اخیر سازمان سینمایی و شخص حجت اله ایوبی حواشی فراوانی را از سر گذراندند و با اتفاقات مختلفی دست و پنجه نرم کردند. از ماجرای حکم حکومتی برای یکی از فیلم های غیر قابل نمایش و پس ازآن تغییرات شورای پروانه نمایش تا فیش های غیر متعارف که به عرصه فرهنگ هم کشیده شدند سازمان سینمایی را برای مدتی تیتر اول رسانه ها کرد.
 
در این میان ایوبی و شمقدری کوشیدند تا پای اختلافات خود را به رسانه ها بکشند و به اصطلاح دست به افشاگری در موارد مختلف بزنند. اتفاقی که بیش از پیش ثابت کرد رفتار آن ها هیچ شباهتی به رفتار مطلوب یک مدیر فرهنگی ندارد و هر دوی آن ها در دام حواشی سیاسی نشأت گرفته از دولت های خود افتاده اند.
 
زمانی که تصمیم های اشتباه ایوبی بیش از پیش روشن شده آغاز برنامه افشا توسط سازمان سینمایی و ورود به جدل های بی حاصل با شمقدری و مدیرانش خبر از بازی جدیدی برای به فراموشی سپردن اتفاقات اخیر در مدیریت سینما به حساب می آید. البته شمقدری هم در حالی پا در این بازی گذاشته که خوش حال از تقلیل تصمیمات عجیب دوران مدیریتش به چند فیش حقوقی در حال دمیدن در این آتش گمراه کننده است.
 
اما آدرس غلطی که معلوم نیست چه کسانی به ایوبی داده اند او را در مسیری انداخته که مقصد روشنی ندارد. رئیس فعلی سازمان سینمایی گمان می کند هر کس به او نقد وارد می کند، یا از شمقدری پول و دستور گرفته یا طرفدار شمقدری است. در حالی که ما به عنوان منتقدان جدی سیاست های فعلی سازمان سینمایی در دوران ریاست شمقدری نیز نقد های جدی به عملکرد او داشته و همچنان داریم. 
 
عملکرد ایوبی آن قدر عجیب و غریب است که نیازی به حاشیه سازی برنامه ریزی شده ندارد و خود اوست که باعث فراگیر شدن انتقاد ها به سازمان سینمایی می شود. اینکه هیأت عراقی که میهمان او بوده اند را بدون هیچ توجیهی به پشت صحنه فیلم فرمان آرا برده که فیلمش را نمی توان نمایش داد و یا حکم حکومتی که برای ساخت فیلم کاهانی داده و شورای پروانه نمایش مجوز اکران به آن نمی دهد و یا حتی افتادن در جدال رو در رو با مدیران قبلی سازمان سینمایی در حالی که انبوهی از نقد ها به خود او وجود دارد تنها بخش کوچکی از عملکرد خاص ایوبی در این ماه ها به حساب می آید. 
 
 
ماجرای پروانه نمایش و عدم حمایت از حرف اعضای آن در خصوص فیلم کاهانی خود یکی از اتفاقات پر حاشیه در روزهای گذشته برای سازمان سینمایی دولت یازدهم است. زمانی که لطیفی و دری به عنوان اعضای وقت شورا به صراحت با اکران فیلم «ارادتمند؛ نازنین، بهاره، تینا» مخالفت می کنند و لطیفی در خصوص این فیلم می گوید:«فیلم کاهانی از ابتدا تا انتها مشکل دارد.» 
 
این فیلم البته در حالی تولید شده که ایوبی برای صدور مجوز ساختش از اختیارات رئیس سازمان سینمایی استفاده کرده و با حکم حکومتی که افخمی در برنامه هفت بر آن مهر تأیید زد اجازه ساخت آن را داده است و پس از آنکه شورای پروانه نمایش با اکران آن مخالفت می کند در فاصله کوتاهی اعضای شورای پروانه نمایش تغییر می کنند. تغییری که البته ایوبی سعی دارد آن را بی ارتباط با حواشی فیلم کاهانی بداند.
 
به نظر می رسد بهتر است که رئیس سازمان سینمایی به جای آنکه در میان اطرافیان شمقدری دنبال دشمنان خود بگردد سری به اطرافیان و مشاورانش بزند و در میان آنها علت دچار شدن به وضع فعلی  را جستجو کند . اگر چه او به صورت ضمنی با فضای سینما آشنا بود اما مشخص است که اعتماد بیش از حدش به برخی افراد همیشه ذی نفع در سینما یکی از پر حاشیه ترین دوران ها برای سازمان تحت امر او را رقم می زند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار