کد خبر: 799006
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۰
معاون اول رئیس جمهور گفت: اینکه علیه نظام بانکی فضاسازی منفی ایجاد شود درست نیست زیرا بانک‌ها از مظلوم‌ترین بخش‌ها هستند.
تسنیم: معاون اول رییس جمهور در جلسه کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید تاکید کرد: دولت نمی تواند نسبت به سرنوشت واحدهای تولیدی بی تفاوت باشد/ احیاء بخش تولید کشور یک موضوع ملی به معنای واقعی کلمه است

 جلسه کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید عصر روز گذشته به ریاست اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

جهانگیری در این جلسه، با اشاره به گزارش ارائه شده در جلسه از سوی مدیران عامل بانک‌ها در خصوص روند بررسی پرونده واحدهای تولیدی کوچک و متوسط راکد و نیمه فعال و ارائه تسهیلات برای راه‌اندازی این واحدها گفت: عملکرد بانک‌ها در این زمینه مثبت بوده که باید از آنها قدردانی کنیم.

وی راه اندازی بخش تولید و اقتصاد کشور را در سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» موضوعی بسیار پراهمیت دانست و گفت: دولت متعهد شده است در سال جاری تولید کشور را راه اندازی کند و انتظار ما از بانک‌های عامل و همه بخش‌ها این است که همه توان و تلاش خود را در این زمینه به‌کار گیرند.

معاون اول رئیس جمهور از بانک‌های عامل خواست در راستای بررسی سریعتر پرونده واحدهای تولیدی کوچک و متوسط راکد و نیمه فعال که به تسهیلات و سرمایه در گردش نیاز دارند، هر بانک یک هدف گذاری کمی برای خود تعیین کند و متعهد شود که در هر ماه تسهیلات لازم را در اختیار تعداد مشخصی از واحدهای تولیدی استان های مختلف کشور قرار دهد تا بدین ترتیب ظرف چند ماه آینده شاهد رونق تولید و اشتغال در کشور باشیم.

جهانگیری افزود: انتظار ما این است که در پایان سال تعداد واحدهای صنعتی و تولیدی نیمه فعال و راکد که به کمک نظام بانکی مجدداً احیا شده‌اند، فراتر از انتظارات باشد و خواسته‌های رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور در خصوص ایجاد رونق تولید و رشد اقتصادی کشور محقق شود.

وی تاکید کرد: با توجه به گزارش های دریافتی و براساس بازدیدهایی که از واحدهای صنعتی و تولیدی کشور در چند ماه اخیر داشته ام، استنباط من این است که برخلاف آنچه برخی افراد می گویند، تولید و صنعت کشور متوقف نیست و بسیاری از واحدهای تولیدی با ظرفیت مناسب در حال کار و فعالیت هستند.

معاون اول رئیس جمهور افزود: متاسفانه گاهی اطلاع رسانی درباره کارهای سازنده و خوبی که انجام می دهیم، آنطور که باید صورت نمی‌گیرد و در مقابل، برخی افراد و رسانه‌ها، ضعف‌های دولت را برجسته کرده و به صورت چند برابر جلوه می دهند که لازم است در این خصوص دقت و تمرکز بیشتری به خرج دهیم تا مردم از اقدامات مثبت و سازنده دولت آگاه شوند.

جهانگیری اضافه کرد: با توجه به شناختی که از صنعت کشور دارم و با درنظر گرفتن گزارش های دریافت شده و بازدیدهایی که طی چند ماه اخیر از واحدهای تولیدی داشته ام، معتقد هستم که تولید کشور حتماً راه اندازی خواهد شد و دغدغه تولید و اشتغال کشور تا حد زیادی مرتفع می شود.

وی با تاکید بر اینکه نمی‌توانیم نسبت به سرنوشت واحدهای تولیدی که به دلیل شرایط اقتصادی با مشکل مواجه شده اند بی تفاوت باشیم، تصریح کرد: ضرورت راه اندازی و احیاء بخش تولید کشور یک موضوع ملی به معنای واقعی کلمه است و انتظار داریم همه مدیران و مسئولین با جدیت به این موضوع بپردازند زیرا باور ما این است که همگی در یک کشتی نشسته ایم و باید این کشتی را با کمک یکدیگر به حرکت درآوریم.

معاون اول رئیس جمهور باقدردانی مجدد از عملکرد نظام بانکی برای راه اندازی تولید، خاطرنشان کرد: اینکه علیه نظام بانکی فضاسازی منفی ایجاد شود درست نیست زیرا بانک‌ها از مظلوم‌ترین بخش‌ها هستند و در عین حال بیشترین مسئولیت را در تامین مالی برای اقتصاد کشور برعهده دارند و این طبیعی است که وقتی یک بخش دارای اهمیت فراوانی در اقتصاد باشد، از طرف همه بخش ها مورد انتقاد قرار گیرد.

در این جلسه که وزرای کشور، صنعت،معدن و تجارت، رئیس کل بانک مرکزی و مدیران عامل بانک‌ها نیز حضور داشتند، مهندس نعمت زاده گزارشی از عملکرد اجرای طرح رونق تولید ارائه کرد و به تشریح مشکلات و موانع پیش روی واحدهای تولیدی پرداخت.

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین به ارائه گزارشی آماری از تعداد پرونده هایی که توسط کارگروه های استانی رفع موانع تولید به بانک‌های عامل ارسال شده، ارائه کرد و گفت: گروه هایی برای نظارت مشخص شده‌اند تا بررسی کنند که تسهیلات ارائه شده به واحدهای تولیدی نیازمند، در چه مسیری هزینه می شود تا منجر به راه اندازی تولید و اشتغال گردد.

وی همچنین مشکلات و موانع موجود در روند رسیدگی به پرونده واحدهای تولیدی نیمه فعال و راکد را مطرح کرد و پیشنهاداتی نیز برای حل این مشکلات ارائه کرد.

در ادامه این نشست وزیر کشور نیز گزارشی از برگزاری جلسه ای با بانک‌ها برای بررسی مسائل و پیشنهادات در جهت حل مشکلات پیش روی ارائه تسهیلات به واحدهای تولیدی ارائه کرد.

رئیس کل بانک مرکزی هم در این نشست با تاکید براینکه در نظام بانکی برای تحقق اهداف اقتصادی در سال 95 احساس مسئولیت فراوانی وجود دارد، گفت: در نظام بانکی عزمی جدی ایجاد شده تا رسالت واقعی خود در جهت تحرک بخشیدن به اقتصاد و تولید کشور را انجام دهند.

سیف اظهار داشت: نظام بانکی جهت گیری دولت برای تحرک بخشی به اقتصاد و راه اندازی تولید را به خوبی درک کرده است و برای همراهی با برنامه های دولت کاملاً مصمم است.

وی با یادآوری اینکه بانک‌های خصوصی در سال‌های گذشته نقش چندانی در سیاست های دولت بر عهده نداشتند، گفت: با سیاست گذاری های صورت گرفته در نظام بانکی، ظرف یکی دو سال اخیر بانک‌های خصوصی به صحنه آمده اند و در راستای اجرای برنامه های دولت گام های موثری برداشته اند.

در ادامه این جلسه مدیران عامل بانک‌ها نیز گزارشی از اقدامات انجام شده و عملکرد خود در رابطه با رونق و فعال سازی واحدهای تولیدی کوچک و متوسط ارائه کردند و از اهتمام ویژه نظام بانکی کشور برای تحقق اهداف دولت در مسیر راه اندازی تولید و رونق اقتصادی خبر دادند.
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
فرید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۳۱
0
2
شاید اگر منظور کارمندان زیر مجموعه باشد واقعا درست است که بیشتر فشار کاری بردوش انان است بماند که بانک های خصوصی ونیمه خصوصی که کارمندان چگونه کار سنگین از انها میکشن وساعت 4بعداظهر کار میکنن اگر این باشد درست گفته ولی اکر منظور مدیران بانک ها ی ارشدی ومیانی باشد درست نفرموده ...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۲
جناب جهانگيري
ما كه اشكمان از گفتار شما به مشكمان رسيد
و نزديك است كه از غصه اين مديران بانكي كشور كه عده اي شان در چند هفته گذشته روانه زندان شدند. از تاثر . جان رها كنيم !!!

زياده نگوئيد كه در سال بعد و پس از انتخابات بايد به همايش رهسپاري اينان در آن دنيا بيائيم !!!

ههههههههههههههه
حجت
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۳۱
0
2
هر روز شاهد حرفهای عجیب و غریب و اعمال و رفتارهای باورنکردنی از مسئولین دولت یازدهم هستیم
بانکهایی که خون مردم و کشور را در قوطی می کنند امروز مظلوم شده اند بانکهایی که با پول مردم بهترین جا و ساختمان و روسا و کارمندان ان بهترین وامها را دریافت می کنند
میرزا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۳۱
0
2
جناب جهانگیری !!
مظلومیت بانکها را بر شمرید!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۲
یه مظلوم تویی ویه مظلوم بانک ها
ناشناس
|
United Kingdom
|
۰۳:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۱
0
3
به خصوص بانک برادر ایشان بانک گردشگری
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۳
0
0
مردم چطور آقای جهانگیری؟حتما ازقشون چنگیز شده اند که شما را باپرداخت یارانه نقدی به حسابشان به عزاداری رسانده اند.نگران نباش انشا الله اردیبهشت ماه 1393تاروزقیامت ازدست همین مردم راحت می شوید وسکان امور مملکت را به دست کسانی می سپارید که باخدمت به مردم عزادارنشوند.
نیاز شیرازی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۳
0
0
این روزها سخنان دولتمردان تاسف بر انگیز است معاون محترم از مظلومیت بانکها میگوید و سخنگو از مدیران متخلف بعنوان ذخایر انقلاب ،بالاترین حقوقهای نجومی و پاداشهای ظالمانه و ترویج خلاف در برداشت ها بعنوان حقوق از افعال بانکیان است اگر واقعا دلشان میسوزد مردم که دیگر چیزی برایشان نمانده است پیشنهاد میشود مدیران مظلوم در نهاد ریاست جمهوری ثبت نام کنند و مردم از یارانه چهل و پنج تومانیشان انصراف دهند با این ترتیب هر ماه حدود سه هزار میلیارد توماتن جمع میشود که با توجه به مذاق آقایان بنظر میرسد کافی باشد و لذا هرسال دوازده نفر از این مظلومان منتظر به اندکی وجه نقد میرسند و صد البته مردم را ببخشند که استطاعت مردم بیش از این نیست .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار