زهرا سبحانی، کارشناس تغذیه گفت: در فاصله افطار تا سحر از پرخوری باید
پرهیز شود.همچنین مصرف تنقلات زیاد بهتر است کم شود چون هنگام سحر معده
احساس سیری می کند.
وی افزود: در زمان بین افطار تا سحر، آب کافی
خورده شود که شش تا هشت لیوان آب مناسب است و می توان با خوردن لیموی تازه
از تشنگی روزانه جلوگیری کرد.
این کارشناس تغذیه گفت: وعده های
غذایی با فاصله 2 ساعت بعد از افطار خورده شود و اکنون این فاصله کم است
حداقل با فاصله یک ساعت خورده شود.
سبحانی ادامه داد: افطار با چای کمرنگ و نه خیلی داغ و با خرما شروع شود و کم کم نان و پنیر و گردو و سبزی میل شود.
وی
گفت: میوه و سبزیجات مانند سالاد به عنوان میان وعده سحری تا افطار مناسب
است که میوه هایی مثل سیب، هلو و هندوانه توصیه شده است و در مقابل از
خوردن زولبیا، بامیه و حلیم و آش با روغن زیاد خودداری شود
برای رفع یبوست نیز در ایام روزه داری بهتر است از افطار تا سحر انجیر، آلو و انگور بیشتر مصرف شود.