تحقیقات جدید توسط دانشمندان نشان می دهند که بدن انسان برای خوردن
گوشت مانند حیوانات گوشتخوار رشد نیافته و بیشتر به لحاظ خصوصیات ظاهری
مانند حیوانات گیاهخوار است.
از جمله تفاوت های بین حیوانات گوشتخوار و گیاهخوار که در خصوص انسان نیز قابل تعمیم است
می توان نمونه های زیر را نام برد:
حیوانات گوشتخوار دارای پنجه هستند اما حیوانات گیاهخوار پنجه ندارند که انسان نیز دارای پنجه نیست.
حیوانات گوشتخوار هیچ منفذی روی پوست برای تعریق ندارند اما انسان ها و حیوانات گیاهخوار دارای منافذ تعریق هستند.
حیوانات
گوشتخوار دارای دندان های جلوی تیز برای پاره کردن شکار هستند اما حیوانات
گیاهخوار و انسان ها دارای دندان های آسیاب برای جویدن گیاهان و میوه ها
هستند.
حیوانات گوشتخوار دارای اسید معده به نام
اسید هیدروکلریک بسیار قوی هستند اما حیوانات گیاهخوار و انسان ها دارای
اسید معده بسیار ضعیف به میزان یک بیستم گوشتخواران هستند.
حیوانات
گوشتخوار دارای غدد بزاقی در دهان خود برای هضم مواد غذایی نیستند اما در
گیاهخواران و انسان ها غدد بزاقی برای هضم میوه و سبزیجات تشکیل شده است و
تا قبل از رسیدن به معده بخش زیادی از این مواد غذایی هضم می شود.
کارشناسان براساس فیزیک بدن اعتقاد دارند که انسان در دسته گیاهخواران قرار دارد و برای گوشتخواری بدن او شکل نگرفته است.
اکنون
در دنیا افرادی که گیاهخوار هستند دارای تناسب اندام عالی، دستگاه گوارش
سالم، عدم وجود مشکلاتی چون یبوست، بالا رفتن چربی و فشار خون، پوست و موی
زیبا و نیز عدم ابتلا به مشکلات قلبی عروقی به نسبت افراد گوشتخوار هستند.
کارشناسان
بر این اساس به افراد توصیه می کنند تا حد امکان از خوردن گوشت قرمز
خودداری کنند و در عوض سعی کنند از پروتئین های گیاهی استفاده کنند، درست
کردن غذاهای گیاهی زمان کمتری به نسبت غذاهای گوشتی می گیرد و هضم آن نیز
سریعتر صورت می گیرد.
گیاهان معمولاً در معده به
طورکامل هضم می شوند اما گوشت و فرآورده های گوشتی به دیواره های روده می
چسبند و اگر فرد دچار یبوست باشد تا چند روز در روده او باقی می مانند و
باعث مسمومیت غذایی و ورود مواد سمی به خون می شوند.